athinaios44
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 19 Μαΐ 2018
- Like
- 55.927
- Πόντοι
- 12.756
Μου δίνει κουράγιο η έλευση ΜπουξουΈχει πάρει φωτιά η σουφρα μας ρε αθηναιε τι θα κάνει το πελεκουδι.
Μου δίνει κουράγιο η έλευση ΜπουξουΈχει πάρει φωτιά η σουφρα μας ρε αθηναιε τι θα κάνει το πελεκουδι.
Ναι θα βάλεις εσύ τα ψιλαΘα κερασετε πουτανακια ΓΑΜΙΟΛΕΣ!!!
οχι πολυ κανα 20 λεπτο ,φέτος αποτι ξερω δεν θα αλλάξει ξανα τον Οκτώβριο η ωρα .ΡΕ ΠΩΣ ΜΙΚΡΥΝΕ ΕΤΣΙ Η ΜΕΡΑ!!!!!!
φιλαρακο εχεις 3.60 να μου δανεισεις να παρω το φερυ να σωθω ?Μου δίνει κουράγιο η έλευση Μπουξου
δλδ επιλεξαμε οριστικα την καλοκαιρινη ωρα? ωραια!οχι πολυ κανα 20 λεπτο ,φέτος αποτι ξερω δεν θα αλλάξει ξανα τον Οκτώβριο η ωρα .
Είσαι ο νέος Νικ 298764026-7 δυνατά τσοντιδια στην παραλία και μια χοντρουλη με τσίτα δέρμα μασταρια κωλαρα και παρτο μαγιο με κατακαβλωσε η ρουφιάνα είμαι ανώμαλος τελικά
δεν κανεις βαλίτσες να γυρίσεις σιγα σιγά ?Είσαι ο νέος Νικ 29876402
Με έφαγες ρε γαμημενε ΜΕ ΕΦΑΓΕΣ..ΘΑ ΚΆΤΣΩ ΤΟΥΛΆΧΙΣΤΟΝ ΜΙΑ ΕΒΔΟΜΆΔΑ ΑΚΌΜΑδεν κανεις βαλίτσες να γυρίσεις σιγα σιγά ?
ααα οκ , περιμένεις να γυρίσεις με τα πουλμαν των εσωτερικών μεταναστωνΜε έφαγες ρε γαμημενε ΜΕ ΕΦΑΓΕΣ..ΘΑ ΚΆΤΣΩ ΤΟΥΛΆΧΙΣΤΟΝ ΜΙΑ ΕΒΔΟΜΆΔΑ ΑΚΌΜΑ
Έχω παραγγείλει υβριδικό σαν το δικό σου και μαζεύω ρούβλια για να έχω από πίσω μου νοικιασμένο βυτίο της σελααα οκ , περιμένεις να γυρίσεις με τα πουλμαν των εσωτερικών μεταναστων
οχι τυπε, σπιτι κοιμομουν , και μετα εβλεπα τις εξελιξειςΡε νιπλη το μεσημέρι τρυγιρναγες μέ το τανκ παραλία προς γκολφ κσπου σε πήρε το μάτι μου.
Καλησπερα Μαντω, ειμαι ο μπαροκος.Με ενδιαφέρουν τα δικά μου οικονομικά, όχι των μελών του μπου. Με φωτισες πάντως. Κάτι άλλο που πρέπει να ξέρω για κανέναν άλλον;
Εμοιαζε τοτε με σένα.οχι τυπε, σπιτι κοιμομουν , και μετα εβλεπα τις εξελιξεις
πηγαινε παρε κανα κλαρι και τραβα να σβησεις καμια φωτιά βρε τεμπελαρε , να σωσεις κανα ψηφοφόροΈχω παραγγείλει υβριδικό σαν το δικό σου και μαζεύω ρούβλια για να έχω από πίσω μου νοικιασμένο βυτίο της σελ
Θα πάρω κλαριά και θα τα ισιωσω στον πάτο σου και μετά θα φυλάω την Γλυφάδα απο εμπρηστες με τα λαδωμένα κλαριάπηγαινε παρα κανα κλαρι και τραβα να σβησεις καμια φωτιά βρε τεμπελαρε , να σωσεις κανα ψηφοφόρο
τελικα έκλεισες κατασκήνωση fat camp τύπε;Ανοιξα το πρωτο μπιρομπουκαλο... αραλικι με βιογραφιαρα μπουκοβσκι, μπου στο αιφον και 20 βαθμους το τογιοτομμι στο τελευταιο μου βραδυ στην αθηνα! και καθιστε σεις να σκοτωνεστε για τα βρωμομουνα!