athinaios44
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 19 Μαΐ 2018
- Like
- 55.894
- Πόντοι
- 12.756
Ούτε για μπάνιο δεν θα πάω μου την έχει δώσει δεν έχω όρεξη
Ναι αλλα για να κανεις παιχνιδι με την Μαντω εχεις ορεξη!!Ούτε για μπάνιο δεν θα πάω μου την έχει δώσει δεν έχω όρεξη
Όχι φίλε Σέσκουλα έχω δηλώσει ότι μάτια έχω μόνο για το γυναικακι μουΝαι αλλα για να κανεις παιχνιδι με την Μαντω εχεις ορεξη!!
Αστα αυτα η Μαντω δήλωσε οτι ηρθε για σενα !εγω να ξερεις οτι εχω πάρει ηδή τον δρόμο της καταστροφης!!Όχι φίλε Σέσκουλα έχω δηλώσει ότι μάτια έχω μόνο για το γυναικακι μου
Έμαθε ότι είμαι μνηστευμενος και αναχώρησε...Αστα αυτα η Μαντω δήλωσε οτι ηρθε για σενα !εγω να ξερεις οτι εχω πάρει ηδή τον δρόμο της καταστροφης!!
Πήγε για μαγείρεμα θα επίστεψηΈμαθε ότι είμαι μνηστευμενος και αναχώρησε...
Τον μπρουκλη Διγραμμακια να φοβάσαι.... είναι σουπια παραχαρακτικηΠήγε για μαγείρεμα θα επίστεψη
Ηταν και ο pussy εδω ,αλλα ερωτεύτηκε θα κανατε ωραια παρεα !Με ενδιαφέρουν τα δικά μου οικονομικά, όχι των μελών του μπου. Με φωτισες πάντως. Κάτι άλλο που πρέπει να ξέρω για κανέναν άλλον;
ΡΕ ΠΩΣ ΜΙΚΡΥΝΕ ΕΤΣΙ Η ΜΕΡΑ!!!!!!
Τελειώνει το καλοκαίρι άρχονταΡΕ ΠΩΣ ΜΙΚΡΥΝΕ ΕΤΣΙ Η ΜΕΡΑ!!!!!!
ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!Τελειώνει το καλοκαίρι άρχοντα
Πότε διακοπαρεις;ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!
φΕΥγω αυριο και γυρναω αθηνα...6 σεπτεμβρη!Πότε διακοπαρεις;
Πλημμύρες, κορώνα, φτώχεια,Να δείτε το χειμώνα κωλοδάχτυλο που θα έχουμε δυστυχώς,από όλες τις πλευρές..
Μόνο ο Νίπλης η γαμιολα θα τη βγάλει καθαρή.Πλημμύρες, κορώνα, φτώχεια,
Πας για ιτουρμπεφΕΥγω αυριο και γυρναω αθηνα...6 σεπτεμβρη!
Αυτη η βδέλλα,η γαμιολα η ΓλυφαδιωτικηΜόνο ο Νίπλης η γαμιολα θα τη βγάλει καθαρή.