Karamanis Stratos
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 4 Αυγ 2020
- Like
- 8.418
- Πόντοι
- 2.356
μπα θα της περασω σε νησι/ια του αιγαιου ολες τις μερες!Πας για ιτουρμπε
μπα θα της περασω σε νησι/ια του αιγαιου ολες τις μερες!Πας για ιτουρμπε
Ναι η χαμουρα που δε χαρίζει τίποτα να σου δώσει μια να πας πιο κάτω.Αυτη η βδέλλα,η γαμιολα η Γλυφαδιωτικη
Έχεις καμία θέση για μαςμπα θα της περασω σε νησι/ια του αιγαιου ολες τις μερες!
Θα κάνεις τον εθελοντή μετανάστη μλκ μου??μπα θα της περασω σε νησι/ια του αιγαιου ολες τις μερες!
θα περασω απ τα χοτ σποτ να τους δωσω σαντουιτς με ΧΟΙΡΙΝΟ!Θα κάνεις τον εθελοντή μετανάστη μλκ μου??
Ήρθε ρε μαλεα ο τσιτσιφιογκοςΘα κάνεις τον εθελοντή μετανάστη μλκ μου??
Μετά την επική πρόκριση επί των σερβιτόρων του θρυλικού μποχεμιαν ,θα ανακοινωθεί!Ήρθε ρε μαλεα ο τσιτσιφιογκος
Κάτσε να δούμε θα γίνει η επική πρόκριση με τους ντελιβεριΜετά την επική πρόκριση επί των σερβιτόρων του θρυλικού μποχεμιαν ,θα ανακοινωθεί!
Ποιά μπέργκερ?? Όλα έκλεισαν λόγω 15 Αύγουστου. Με φιστίκια Αιγίνης θα την βγάλουμε!Πιστεύω Μπαοκ θα προκριθεί επικά, Μπουξος θα το γιορτάσει με μαλαματινες και μπέργκερ και θα έρθει και ο Αντι Ιτουρμπε
Πότε θα κατέβεις να σε φτιάξουμε εγώ και ο Άντζελο ;Ποιά μπέργκερ?? Όλα έκλεισαν λόγω 15 Αύγουστου. Με φιστίκια Αιγίνης θα την βγάλουμε!
Ούτε μια καργιολα ανοιχτή στη ζουλα;Ποιά μπέργκερ?? Όλα έκλεισαν λόγω 15 Αύγουστου. Με φιστίκια Αιγίνης θα την βγάλουμε!
Πότε θα κατέβεις να σε φτιάξουμε εγώ και ο Άντζελο ;
Ισως τέλη ΣεπτέμβρηΠότε θα κατέβεις να σε φτιάξουμε εγώ και ο Άντζελο ;
Ισως τέλη Σεπτέμβρη
Θα καει το πελεκουδι ....
Έχει πάρει φωτιά η σουφρα μας ρε αθηναιε τι θα κάνει το πελεκουδι.Θα καει το πελεκουδι ....
Ξεροχυνουμε από τώραΘα κερασετε πουτανακια ΓΑΜΙΟΛΕΣ!!!
Θα κερασετε πουτανακια ΓΑΜΙΟΛΕΣ!!!