Νίπλης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2013
- Like
- 75.494
- Πόντοι
- 12.756
ειναι μεσα και την εχει βαλει να κολυμπησει μεχρι την ΑνδροΗ γυναίκα δεν είναι δίπλα να υποθέσω...
ειναι μεσα και την εχει βαλει να κολυμπησει μεχρι την ΑνδροΗ γυναίκα δεν είναι δίπλα να υποθέσω...
Τα φιλιά μου δώστης!Δίπλα είναι
σε φτιαχνει βρε αρρωστάκια αυτοΔίπλα είναι
Για σένα ήρθα κυρίως. Ο σεσκουλας είναι σε friendzoneΣεσκουλαααααααααααα ήρθε το κομενακι
Χαιρετά όλο το νήμαΤα φιλιά μου δώστης!
περιμενε λιγο ακομα και θα χαιρετήσει και εσενα σε λιγοΧαιρετά όλο το νήμα
Με τιμας τα μαλαΓια σένα ήρθα κυρίως. Ο σεσκουλας είναι σε friendzone
Τι με πέρασες εμένα ρε καημένε; Τατουαζατος ΝΤΕΛΗΚΑΝΗΣ δεν μασάειπεριμενε λιγο ακομα και θα χαιρετήσει και εσενα σε λιγο
κάτσε όπως είσαι
οταν φτασετε εξω απο το σπιτι , μην κατεβασεις τις βαλιτσες σουΜε τιμας τα μαλα
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Τι με πέρασες εμένα ρε καημένε; Τατουαζατος ΝΤΕΛΗΚΑΝΗΣ δεν μασάει
Σε σένα θα έρθω στο σπιτάκι του κηπουρούοταν φτασετε εξω απο το σπιτι , μην κατεβασεις τις βαλιτσες σου
για να μην κανεις διπλο κόπο στο λεω
παρε τα 3 τρυπια σωβρακα σου και τις λευκες φανέλες τιράντα οικοδόμου μινερβα , και ξεκινα να ψαχνεις υπόγειο στον Αγιο Νικόλαο Αχαρνων
να πας στην ΜαντωΣε σένα θα έρθω στο σπιτάκι του κηπουρού
Σε σένα θα έρθω.. το λαχείο θα το κερδίσεις εσύ..θα έχεις ένα άνθρωπο μιλάς που έχεις μάθει φαρσί τα φιλιπινεζικα παπάρανα πας στην Μαντω
να δει τι λαχείο της έτυχε
σε ξεσκεπασα και ηρεμησες τωρα μωρη βρώμαΣε σένα θα έρθω.. το λαχείο θα το κερδίσεις εσύ..θα έχεις ένα άνθρωπο μιλάς που έχεις μάθει φαρσί τα φιλιπινεζικα παπάρα
Εγώ απέχω για τον Σέσκουλα δουλεύω...μαλακονιπλης κάνει χαλάστρα παντού η διγραμμη γαμιολαΤι γινεται εδω;;; Εμφανιστηκε γυναικα στο νημα ΚΨΜ που βρωμαει πουτσιλα και καθε μερα παιζουμε ξιφομαχια με τα κονταρια μας;;;
ηρθε το κορίτσι του ΑθηναίουΤι γινεται εδω;;; Εμφανιστηκε γυναικα στο νημα ΚΨΜ που βρωμαει πουτσιλα και καθε μερα παιζουμε ξιφομαχια με τα κονταρια μας;;;
Παιδιά εγώ έκλεισα σαν άνδρας έχω μάτια μόνο για το γυναικακι μου
Είμαστε ανεξάρτητοι δεξιοιαυτοι οι μαλακες που γραφουν στο iefimerida ειναι καργα ΝΔ.
δεν ειναι κακο να ανηκουν καπου,αλλα τους προδιδει η πενα.