Νίπλης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2013
- Like
- 75.494
- Πόντοι
- 12.756
μα για καλό το εγραψα και εγωΟ, τι γίνεται για βιοποριστικούς λόγους, δεν είναι ντροπή
να τον παινέσω
μα για καλό το εγραψα και εγωΟ, τι γίνεται για βιοποριστικούς λόγους, δεν είναι ντροπή
Eσπρεσσακι ΝιπληΧΕΜ-1510
Για να δω ποιος είναι μάγκας ...
παρα πολλα , ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΡΙΣΤΕΣ ΤΟ ΝΗΜΑ , εδω θα ζεις την ζωη σουEσπρεσσακι Νιπλη
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Μια ενημερωση αν γινεται,τι εχασα απο χθες?
1510παρα πολλα , ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΡΙΣΤΕΣ ΤΟ ΝΗΜΑ , εδω θα ζεις την ζωη σου
Πολλά γκεσταριλικια κάνεις.. Δεν είναι σωστό... εμείς εδώ μέσα είμαστε όλο το εικοσιτετράωρο.. άλλαξε ροτα, ΆΛΛΑΞΕ ΡΟΤΑEσπρεσσακι Νιπλη
Μη πάθεις Ηλιαση αδελφέ πιες κανένα μπυρονι δροσερό.πολυ τσιλιμπουρδισμα σημερα στο νημα ΠΟΛΥ ΤΣΙΛΙΜΠΟΥΡΔΙΣΜΑ
ΜΟΝΟ ΕΓΩ ΔΟΥΛΕΥΩ
Τι τσιμπησες μαν;
Eσπρεσσακι Νιπλη
7 τευχη χελοου,3 κλικ και ενα οκ εχω διαβασει ως τωρα.Να μην κρινουμε αν δεν γνωριζουμεΝα διαβάζουμε λίγο, καλό κάνει...
Πάω για μπάνιο, το βράδυ θα ακολουθήσει εξέταση...7 τευχη χελοου,3 κλικ και ενα οκ εχω διαβασει ως τωρα.Να μην κρινουμε αν δεν γνωριζουμε
Σού έχουμε απευθύνει ευθύνες σοβαρές...7 τευχη χελοου,3 κλικ και ενα οκ εχω διαβασει ως τωρα.Να μην κρινουμε αν δεν γνωριζουμε
πηγαινε ρε μουνι να βοηθησεις στην εκκένωση που καθεσαι και κανεις διακοπες και μπανιο γαμιολη και διπλα σου καιγεται ο κοσμος και τα σπιτια τουΣού έχουμε απευθύνει ευθύνες σοβαρές...
Πιο φθηνά θα του έρθει από το να ξεκινήσει με το υβριδικόAθηναίε έσω έτοιμος μετά της συζύγου, έρχεται ο κ.Νίπλης να σας πάρει
Τσακω πυροσβεστικο αφρόγιατι δεν πας να σωσεις δεξιους ψηφοφόρους ρε μουνι ?
Τσακω πυροσβεστικο αφρό
τους εβαζαν και πληρωναν τα εισιτηρια για το φερυ μποτ, γαμημενε δεξιε γαμω τα κοκκαλα του ΜητσοτάκηΤσακω πυροσβεστικο αφρό