ΑΡΧΕΜΟΡΟΣ
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Ιουν 2021
- Like
- 383
- Πόντοι
- 21
εχει τρελαθει μαζι σου το Μαντω.Είμαστε ανεξάρτητοι δεξιοι
η λυσαρα θα σου φαει τα τατου.
Χανει ομως φλεβατη πουτσα καραμανη
εχει τρελαθει μαζι σου το Μαντω.Είμαστε ανεξάρτητοι δεξιοι
ο σεσκουλας μπηκε στο φριεντζοουνΕγώ απέχω για τον Σέσκουλα δουλεύω...μαλακονιπλης κάνει χαλάστρα παντού η διγραμμη γαμιολα
Αυτό δεν το'ξερα. Τα σέβη μου. Θα στρέψω αλλού το ενδιαφέρον μου
Καλά κουκουρούκουΑυτό δεν το'ξερα. Τα σέβη μου. Θα στρέψω αλλού το ενδιαφέρον μου
τυπικα ειναι μαζίΑυτό δεν το'ξερα. Τα σέβη μου. Θα στρέψω αλλού το ενδιαφέρον μου
Ξαναδες λίγο Σέσκουλα σε παρακαλώ... ξεχωρίζει εδώ μέσα.. και φλεβατο ΚΑΡΑΜΑΝΑΡΟ επίσηςΑυτό δεν το'ξερα. Τα σέβη μου. Θα στρέψω αλλού το ενδιαφέρον μου
Και μας τάιζε ο μακαρίτης ληγμένα κρουασάν και τουλουμπεςτυπικα ειναι μαζί
συγκατοικουν λόγο οικονομικών προβλημάτων δικών του
βρε αειστοδιαλο που πουλας ελπιδα στα αδέρφια μαςΞαναδες λίγο Σέσκουλα σε παρακαλώ... ξεχωρίζει εδώ μέσα.. και φλεβατο ΚΑΡΑΜΑΝΑΡΟ επίσης
Με ενδιαφέρουν τα δικά μου οικονομικά, όχι των μελών του μπου. Με φωτισες πάντως. Κάτι άλλο που πρέπει να ξέρω για κανέναν άλλον;τυπικα ειναι μαζί
συγκατοικουν λόγο οικονομικών προβλημάτων δικών του
μιλα με ονόματα τύπε, με ΟΝΟΜΑΤΑκοιταξε κ παλιους τιμημενους κ πορνορεπορτερ
ειναι παιδια διαμαντια μεσα στο βουρκο
δεν ξερω ποιος ζει πλεον κ ποιος οχι...μιλα με ονόματα τύπε, με ΟΝΟΜΑΤΑ
Μπραμπ λιγο ως πολυΜε ενδιαφέρουν τα δικά μου οικονομικά, όχι τον μελών του μπου. Με φωτισες πάντως. Κάτι άλλο που πρέπει να ξέρω για κανέναν άλλον;
Τον Καραμάνη με το μαλλί του. Μεγάλος έρωτας.Ξαναδες λίγο Σέσκουλα σε παρακαλώ... ξεχωρίζει εδώ μέσα.. και φλεβατο ΚΑΡΑΜΑΝΑΡΟ επίσης
ανταυγειες του κάνει ο Αθηναίος να ξέρεις , για εξτρα μεροκάματοΤον Καραμάνη με το μαλλί του. Μεγάλος έρωτας.
Τον Καραμάνη με το μαλλί του. Μεγάλος έρωτας.
θα τον φας και αυτον μωρη γαμιολα
Ο, τι γίνεται για βιοποριστικούς λόγους, δεν είναι ντροπήανταυγειες του κάνει ο Αθηναίος να ξέρεις , για εξτρα μεροκάματο
πιανει το χέρι του ειχε πει ο Καραμάνος