Νίπλης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2013
- Like
- 75.480
- Πόντοι
- 12.756
ξεκαθαρα ειναι , απλα το παίζει αουτσαιντερ γιατι θα τους γαμησει μετά , θα το παρει το κορίτσιΛες να ειναι και αυτος διεκδικητης της Κ.Μαντω ,δεν θελω τετοια
ξεκαθαρα ειναι , απλα το παίζει αουτσαιντερ γιατι θα τους γαμησει μετά , θα το παρει το κορίτσιΛες να ειναι και αυτος διεκδικητης της Κ.Μαντω ,δεν θελω τετοια
αυτο πιστευτώ και εγω τα σημάδια αυτο δείχνουνξεκαθαρα ειναι , απλα το παίζει αουτσαιντερ γιατι θα τους γαμησει μετά , θα το παρει το κορίτσι
σορρυ αγορίνα που σε εχει βάλει και κάνεις τον λαγόαυτο πιστευτώ και εγω τα σημάδια αυτο δείχνουν
μπορει να εκλεισες απο μπροστά , πίσω μια χαρά ¨ανοιχτός¨ είσαιΠαιδιά εγώ έκλεισα σαν άνδρας έχω μάτια μόνο για το γυναικακι μου
Μπορεί νά έχει και τρία πόδια κανείς δεν ξέρειH Μαντώ είναι μαυρογένης ρε παιδιά;
εσώρουχο να φοράς , για τις αγκαλιέςΜπορεί νά έχει και τρία πόδια κανείς δεν ξέρει
Τί να κάνει αυτή η ψυχή..εσώρουχο να φοράς , για τις αγκαλιές
θα περνάει καταπληκτικά, φαντάζομαιΤί να κάνει αυτή η ψυχή..
εχεις δικιο Νιπλη το χασαμε το κορμι ,αξιος ο Αθηναιος ,κρυφοπουτανιτσα και καλα με στήριζε αλλα εκανε τα δικα του,μετα απο αυτο η θηλια ειναι δικια μουσορρυ αγορίνα που σε εχει βάλει και κάνεις τον λαγό
φαντάζομαι επειδή ειναι καλό παιδί θα σε αφήσει να κοιτάς
έτσι κάνει το μουνί, τον ξέρω καλάεχεις δικιο Νιπλη το χασαμε το κορμι ,αξιος ο Αθηναιος ,κρυφοπουτανιτσα και καλα με στήριζε αλλα εκανε τα δικα του,μετα απο αυτο η θηλια ειναι δικια μου
Τσακω στήριξηέτσι κάνει το μουνί, τον ξέρω καλά
πως νομίζεις την βγάζει μεχρι τωρα που ειναι στα όρια της εξαθλίωσες, με τέτοιες πουστιές, το παίζει στήριξη και μετά πάει και τα τρώει αυτος
μωρή πουτάνα βρήκες τον σέσκουλα που δεν σε ξέρει και τον ξεκώλιασες..Τσακω στήριξη
Τσακ..σε τσακωσα στην στροφήμωρή πουτάνα βρήκες τον σέσκουλα που δεν σε ξέρει και τον ξεκώλιασες..
τον άφησες να ελπίζει , να εκτίθεται και μετά τον έφαγες στην στροφή ....
ΜΟΥΝΟΠΑΝΟ ΕΙΣΑΙ
Τσακ..σε τσακωσα στην στροφή
οχι τόσο συντομα, θα σε οδηγησει εκει σταδιακάεκει με καταντήσε ο Αθηναιος