Τροβαδούρος
Μέγας
- Εγγρ.
- 9 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 4
- Like
- 16.676
- Πόντοι
- 3.936
Έχω πιεί 3 μπύρες ήδη και έφαγα ένα κουτί Pringles με γεύση pizza...
Νωρίς νωρίς.. εγώ μόλις άνοιξα μάτιαΈχω πιεί 3 μπύρες είδη και έφαγα ένα κουτί Pringles με γεύση pizza...
θα χεσεις ολη την αμμουδια , και μετα θα σκαβεις με τα ποδια σαν το σκυλι την αμμο για να τα καλυψεις...Φραπέ με νεσκαφε γκολντ, τυρόπιτα,τσουρέκι με επάλειψη λακτα
Το πρόγραμμα σήμερα έχει μπύρες μέχρι τις 3 και μετά βότκα με θαλασσινά, ύστερα λιποθυμία στο κρεβάτι βλέποντας games of thrones...Νωρίς νωρίς.. εγώ μόλις άνοιξα μάτια
Το πρόγραμμα σήμερα έχει μπύρες μέχρι τις 3 και μετά βότκα με θαλασσινά, ύστερα λιποθυμία στο κρεβάτι βλέποντας τσοντες ..
Έχω πάρει σκοινί ήδη,το αλειψα με σαπούνι και είμαι έτοιμος να κρεμαστω από μια ελιά εδώ παραπάνωκαλεσα στην παρεα μας την Κ.Μαντω ελπιζω να μας επισκεφτεί με της απόψεις της!!
Έχω πάρει σκοινί ήδη,το αλειψα με σαπούνι και είμαι έτοιμος να κρεμαστω από μια ελιά εδώ παραπάνω
δεν εμπαινες δηλαδη ?Έχω πάρει σκοινί ήδη,το αλειψα με σαπούνι και είμαι έτοιμος να κρεμαστω από μια ελιά εδώ παραπάνω
Μαντω ελα ολοι σε περιμένουν με ανοικτές αγκαλιες
Εμένα μου έκανα δώρο αυτό το κρασί, αλλά επειδή δεν πίνω, ποιος θέλει να τον κεράσω ένα ποτηράκι?Φραπέ με νεσκαφε γκολντ, τυρόπιτα,τσουρέκι με επάλειψη λακτα
Στην θηλεια που έφτιαξαδεν εμπαινες δηλαδη ?
κρεμασου τοτεΣτην θηλεια που έφτιαξα
φοβασαι οτι θα σε στραποναρει ερωτικα και ευαισθητα και θα σου αρέσει ?Στην θηλεια που έφτιαξα
Έτοιμος είμαι...κρεμασου τοτε
Έτοιμος είμαι...
την γουσταρει τρελά ο πούστης, απλά το παίζει ιστορία τώρα για να μην τον πάρουμε χαμπάρι και φάει καζούρα
Λες να ειναι και αυτος διεκδικητης της Κ.Μαντω ,δεν θελω τετοιατην γουσταρει τρελά ο πούστης, απλά το παίζει ιστορία τώρα για να μην τον πάρουμε χαμπάρι και φάει καζούρα
Μονο ΣΈΣΚΟΥΛΑ ΣΤΗΡΊΖΟΥΜΕ να ξεπατωσεις μήτρα ΜαντούςΛες να ειναι και αυτος διεκδικητης της Κ.Μαντω ,δεν θελω τετοια