shadow
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 10 Νοε 2019
- Κριτικές
- 1
- Like
- 9.649
- Πόντοι
- 2.456
σε αλλο χρώματετοιον τυπε ?
σε αλλο χρώματετοιον τυπε ?
ασε να το πει ο Μητσοτακης αυτο , οχι εσυ τυπεΈχω ακόμα
Θα έρθουν καλύτερες διακόπες μικρός είσαι.Οι χειρότερες διακοπές ρε πουστη μου... σφίγγεται η ψυχή μου με όλα αυτά συν άγχος μην έρθει και από εδώ...
δηλαδή?Έχω ακόμα
Και καφές ψημένος στις στάχτες να υποθέσω...Μπριζολα,κοτοπουλο,σαλατες,πατατες τηγανητες.Εχει απλωθει παντου το κακο
στην χοβολη απο βίλα μεζονέταΚαι καφές ψημένος στις στάχτες να υποθέσω...
Φτάνει Ωρωπό.... τώρα δεν έχω καθόλου εναλλακτική μόνο παραλία.. έτσι και φυσήξει νοτιάς έρχεται εδώΘα έρθουν καλύτερες διακόπες μικρός είσαι.
Κοίτα να σώσεις τον κώλο σου τώρα και αν είσαι και με την κυρά και τον δικό της (συγγνώμη κυρία μου για το λεξιλόγιο μου)
Oχι,5 για σημερα Ειχε ενα καφε στην Σαλονικη που τον εκανε ετσιΚαι καφές ψημένος στις στάχτες να υποθέσω...
πιες 2 μπουκαλια περδικες , παρε κυρά αγκαλια , πετα την μεσα στο σαξο και πιασε τιμονι και γυρνα ταπαΦτάνει Ωρωπό.... τώρα δεν έχω καθόλου εναλλακτική μόνο παραλία.. έτσι και φυσήξει νοτιάς έρχεται εδώ
Χωρίς πλάκα, αν δεν έχεις δικό σου σπίτι εκεί φύγε και μην περιμένεις...Φτάνει Ωρωπό.... τώρα δεν έχω καθόλου εναλλακτική μόνο παραλία.. έτσι και φυσήξει νοτιάς έρχεται εδώ
Τώρα δεν έχω από πουθενά να φύγω.... από που να πάω δεν έχω δίοδο.. θέλω να πιστεύω ότι δεν θά έρθει μέχρι εδώ.. ευτυχώς η παραλία είναι κοντάΧωρίς πλάκα, αν δεν έχεις δικό σου σπίτι εκεί φύγε και μην περιμένεις...
Πήγαινε προς Θήβα και γύρνα από Ελευσίνα, αν προλαβαίνεις βέβαια. Αλλιώς θάλασσα, τι άλλο...Τώρα δεν έχω από πουθενά να φύγω.... από που να πάω δεν έχω δίοδο.. θέλω να πιστεύω ότι δεν θά έρθει μέχρι εδώ.. ευτυχώς η παραλία είναι κοντά
Αυτό ήταν το απευκταιο πλάνο αλλά μάλλον δεν παίζει πλέον.. παραλία μόνοΠήγαινε προς Θήβα και γύρνα από Ελευσίνα, αν προλαβαίνεις βέβαια. Αλλιώς θάλασσα, τι άλλο...
Αμα πεθανεις επι Κουλη πρωθυπουργο μαλακα θα μαθω που θα σε θαψουν θα βαλω να σε ξεθαψουν και θα σου γαμησω τα κοκκαλα ΕΝΑ ΕΝΑ και μετα θα δωσω τα κοκκαλα σου στους Πακιστανους να κανουν μπρελόκΤώρα δεν έχω από πουθενά να φύγω.... από που να πάω δεν έχω δίοδο.. θέλω να πιστεύω ότι δεν θά έρθει μέχρι εδώ.. ευτυχώς η παραλία είναι κοντά
Αν έρθει η φωτιά του πουστη θα προλάβω να πάω θάλασσαΑμα πεθανεις επι Κουλη πρωθυπουργο μαλακα θα μαθω που θα σε θαψουν θα βαλω να σε ξεθαψουν και θα σου γαμησω τα κοκκαλα ΕΝΑ ΕΝΑ και μετα θα δωσω τα κοκκαλα σου στους Πακιστανους να κανουν μπρελόκ
Λογια ενος γνησιου οπαδου που δεν λογαριαζει την ζωη του μπροστα στις σποντες των αλλων για τον αρχηγο τουΑν έρθει η φωτιά του πουστη θα προλάβω να πάω θάλασσα
Έχει περάσει απέναντι η φωτιά ήδη, θα δ σούν εντολή εκκένωσης.Αν έρθει η φωτιά του πουστη θα προλάβω να πάω θάλασσα
Απλά δεν έχω την όρεξη να κάνω πλάκα τόσο πολύ...Λογια ενος γνησιου οπαδου που δεν λογαριαζει την ζωη του μπροστα στις σποντες των αλλων για τον αρχηγο του
Την περιμένωΈχει περάσει απέναντι η φωτιά ήδη, θα δ σούν εντολή εκκένωσης.
Άσε το μπου καλύτερα...
Απλά δεν έχω την όρεξη να κάνω πλάκα τόσο πολύ...
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Την περιμένω
Δεν αφηνεις το πληκτρολογιο να δεις τι παιζει μπας και γλιτωσεις...Απλά δεν έχω την όρεξη να κάνω πλάκα τόσο πολύ...
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Την περιμένω