troubakhs
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 6 Φεβ 2017
- Like
- 30.904
- Πόντοι
- 5.506
δουλευουμε ολοι θειο ΔΟΥΛΕΥΟΥΜΕKαλησπέρα παιδιά, ελπίζω όλοι να είστε καλά
δουλευουμε ολοι θειο ΔΟΥΛΕΥΟΥΜΕKαλησπέρα παιδιά, ελπίζω όλοι να είστε καλά
Κανόνισε την πορεία σου......Μέχρι τώρα ναι για μετά δεν ξέρω
Εύγε παιδί μου, ΕΥΓΕδουλευουμε ολοι θειο ΔΟΥΛΕΥΟΥΜΕ
Μπριζολα,κοτοπουλο,σαλατες,πατατες τηγανητες.Εχει απλωθει παντου το κακοΤι τσιμπησες μαν στα κάρβουνα μιας και φουλ η φωτιές;
Ναι άσε μαν τις έχει γαμησει τις μπριζόλες μαν.Μπριζολα,κοτοπουλο,σαλατες,πατατες τηγανητες.Εχει απλωθει παντου το κακο
Εγώ δύο διπλούς καφέδες;ψαροκροκετες με σαλάτα ? και ψωμάκιΝαι άσε μαν τις έχει γαμησει τις μπριζόλες μαν.
Στα κάρβουνα οι μπριζόλες ;Μπριζολα,κοτοπουλο,σαλατες,πατατες τηγανητες.Εχει απλωθει παντου το κακο
Φτωχά μισθωταΕγώ δύο διπλούς καφέδες;ψαροκροκετες με σαλάτα ? και ψωμάκι
Μπράβο μαν και εγώ μια μερίδα γύρο μια σαλάτα από το χασάπικοΕγώ δύο διπλούς καφέδες;ψαροκροκετες με σαλάτα ? και ψωμάκι
μολις εσκασαν ντελιβερυ απο Βαρυμπομπη , γουελ νταν τις εκανανΣτα κάρβουνα οι μπριζόλες ;
Για τις φωτιες ελεγαΝαι άσε μαν τις έχει γαμησει τις μπριζόλες μαν.
ΦουρνοΣτα κάρβουνα οι μπριζόλες ;
μολις εσκασαν ντελιβερυ απο Βαρυμπομπη , γουελ νταν τις εκαναν
μολις έσφαξα εναν αστακόΕγώ δύο διπλούς καφέδες;ψαροκροκετες με σαλάτα ? και ψωμάκι
θα πας δουλεια και θα ηρεμησεις τυπε , και η δουλεια διακοπες ειναι για σενα , απλα αντι να πληρωνεις πληρωνεσαιΟι χειρότερες διακοπές ρε πουστη μου... σφίγγεται η ψυχή μου με όλα αυτά συν άγχος μην έρθει και από εδώ...
Ποτε με το καλο δουλεια?Οι χειρότερες διακοπές ρε πουστη μου... σφίγγεται η ψυχή μου με όλα αυτά συν άγχος μην έρθει και από εδώ...
Τί λες μωρέ μαλακαθα πας δουλεια και θα ηρεμησεις τυπε , και η δουλεια διακοπες ειναι για σενα , απλα αντι να πληρωνεις πληρωνεσαι
Έχω ακόμαΠοτε με το καλο δουλεια?