athinaios44
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 19 Μαΐ 2018
- Like
- 55.973
- Πόντοι
- 12.756
Βλέπω ρε συ τα πάντα.... εδώ μπαίνω να χαλαρώσω και να μην φρικαρω από τα νεύρα μου...Δεν αφηνεις το πληκτρολογιο να δεις τι παιζει μπας και γλιτωσεις...
Βλέπω ρε συ τα πάντα.... εδώ μπαίνω να χαλαρώσω και να μην φρικαρω από τα νεύρα μου...Δεν αφηνεις το πληκτρολογιο να δεις τι παιζει μπας και γλιτωσεις...
Ελπίζω αύριο να ειναι καλυτέρα τα πράγματαΒλέπω ρε συ τα πάντα.... εδώ μπαίνω να χαλαρώσω και να μην φρικαρω από τα νεύρα μου...
Δεν είμαι αισιόδοξος....Ελπίζω αύριο να ειναι καλυτέρα τα πράγματα
Την φωτια μην την υποτιμας,μπορει να φαινεται χιλιομετρα μακρια αλλα δεν ξες για ποτε φτανει.Συν το οτι θα επικρατει συγχυση και θα πεφτουν ο ενας πανω στον αλλον απο τον πανικο.Βλέπω ρε συ τα πάντα.... εδώ μπαίνω να χαλαρώσω και να μην φρικαρω από τα νεύρα μου...
Το ξέρω είμαι έτοιμος αν χρειαστεί...στην Μαλακάσα που με καίει είναι καλά τα πράγματα ακόμα...δεν έχει δοθεί καμμιά εντολή ούτε για Ωρωπό ακόμα... απλά θα κάτσω πάλι άυπνος μην τυχόν χρειαστεί να πάρω πούλο...Την φωτια μην την υποτιμας,μπορει να φαινεται χιλιομετρα μακρια αλλα δεν ξες για ποτε φτανει.Συν το οτι θα επικρατει συγχυση και θα πεφτουν ο ενας πανω στον αλλον απο τον πανικο.
Αθηναίε αγόρι μου, με κούρασεςΒλέπω ρε συ τα πάντα.... εδώ μπαίνω να χαλαρώσω και να μην φρικαρω από τα νεύρα μου...
Βρε δεν έχω δίοδο να πάω πουθενά... παραλία μόνο αν χρειαστείΑθηναίε αγόρι μου, με κούρασεςΕΦΥΓΕΣ ΛΕΜΕ!!!
Μικρά η μεγάλα;Εδω παντως στο καφενε τρεχουν …ποντικια γυρω μου
Μικρο προς το παρον!Μικρά η μεγάλα;
Πίνουν μπυρόνια;Εδω παντως στο καφενε τρεχουν …ποντικια γυρω μου
Σε λιγο θα παραγγειλουν τυπε…Πίνουν μπυρόνια;
Σε λιγο θα παραγγειλουν τυπε…
Πιστολιασε το ξενοδοχείο και φύγε χιόνιΟι χειρότερες διακοπές ρε πουστη μου... σφίγγεται η ψυχή μου με όλα αυτά συν άγχος μην έρθει και από εδώ...
Σε σχοινη είναι τυπε τσαμπε.Πιστολιασε το ξενοδοχείο και φύγε χιόνι
αφου βερεσε πηγε , δεν πληρωνει ουτως η αλλωςΠιστολιασε το ξενοδοχείο και φύγε χιόνι
Φτάνει Ωρωπό.... τώρα δεν έχω καθόλου εναλλακτική μόνο παραλία.. έτσι και φυσήξει νοτιάς έρχεται εδω
Με κοινωνικό τουρισμό πήγε ο μουνησ ο τζαμπατζης ;αφου βερεσε πηγε , δεν πληρωνει ουτως η αλλως
Το ξέρω είμαι έτοιμος αν χρειαστεί...στην Μαλακάσα που με καίει είναι καλά τα πράγματα ακόμα...δεν έχει δοθεί καμμιά εντολή ούτε για Ωρωπό ακόμα... απλά θα κάτσω πάλι άυπνος μην τυχόν χρειαστεί να πάρω πούλο...
χειροτερα , καποιος κακομοιρης τον πιστεψε και οτυε δωσε τα κλειδια του σπιτιουΜε κοινωνικό τουρισμό πήγε ο μουνησ ο τζαμπατζης ;