ΑΝΤΖΕΛΟ
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 12 Μαρ 2012
- Like
- 33.329
- Πόντοι
- 5.006
Πόση ώρα δεν έχεις;Προς το παρόν ναι.
Πόση ώρα δεν έχεις;Προς το παρόν ναι.
Να στείλει κάτι πιο γρήγορο μια χελωνα
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Νιπλη στείλε ένα puma να φέρει τον Αθηναίο με τη κυρα ρε συ τι κάθεσαι και περιμένεις..
2 ώρες καιΠόση ώρα δεν έχεις;
Μέσημερι πήγε μαν που την είδες τη καλημερακαλημερα και καλα κουραγια αδερφια.
Έχω μια μέσα στο σωβρακοΔεν έχεις καμία γεννητρια στο μαγαζι;
Για το καρελακιΈχω μια μέσα στο σωβρακο
καλημερα ΝΙΠΛΑΚΟ.ειναι ωραια ΑΛΛΑ ενω ειναι χυμωδης-τσοντε-εξω ολα-τσιμπουκια ο τιγρης με σημα το ελεφαντακι βγαζει
Μέσημερι πήγε μαν που την είδες τη καλημερα
Είσαι και δύσκολος ρε πούστη στις πλαστικές τσόντες , θα τρελαθουμε εντελώςκαλημερα ΝΙΠΛΑΚΟ.ειναι ωραια ΑΛΛΑ ενω ειναι χυμωδης-τσοντε-εξω ολα-τσιμπουκια ο τιγρης με σημα το ελεφαντακι βγαζει
κατι το βλαχοροκ δεν ξερω γιατι..
κατι το θελω να γινω πορνοσταρ αλλα θελω και το μαντρι..
δεν ξερω λιγο μπερδεμα το γκομενακι.
μου βγαζει αναμεικτα συναισθηματα.
αυτην την περιοδο εχω κολλησει με αυτην
ρε μαναρι μου εννοειται οτι την γαμουσα.δεν το συζητω αυτο.εμπαινα εχθες οχι σημερα.Είσαι και δύσκολος ρε πούστη στις πλαστικές τσόντες , θα τρελαθουμε εντελώς
δεν μου αρεσε ρε
Με Αθηναιο τι θα κάνεις θα στείλεις σινουκ να τον φέρουν;Είσαι και δύσκολος ρε πούστη στις πλαστικές τσόντες , θα τρελαθουμε εντελώς
Ο κόσμος καίγεται και ο Αθηναίος χτενίζεταικαίγεται ο τόπος και ο Αθηναίος είναι διακοπές ρε μαλάκα..
Όχι , θα Έρθει ερπινγκ , με μαχαίρι στα δόντια , θα σβήσει όλες τις φωτιές και μετά θα πάει σπίτιΜε Αθηναιο τι θα κάνεις θα στείλεις σινουκ να τον φέρουν;
Σιγουρα θα στειλει
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Νιπλη στείλε ένα puma να φέρει τον Αθηναίο με τη κυρα ρε συ τι κάθεσαι και περιμένεις..
Μέχρι τώρα ναι για μετά δεν ξέρωKαλησπέρα παιδιά, ελπίζω όλοι να είστε καλά