brabus67
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 9 Οκτ 2010
- Like
- 14.707
- Πόντοι
- 2.606
μαλακα μου εγω εδω νομιζω οτι ειμαι στη ντισκο μπαρμπαρελλαΑντε τασσουλη αντεεεεε
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
ΔΙΑΚΟΠΗ ΡΕΥΜΑΤΟΣ ΓΤΧΜ
μαλακα μου εγω εδω νομιζω οτι ειμαι στη ντισκο μπαρμπαρελλαΑντε τασσουλη αντεεεεε
ΔΙΑΚΟΠΗ ΡΕΥΜΑΤΟΣ ΓΤΧΜ
Κουράγιο ΆΡΧΟΝΤΑ... εγώ χωρίς ρεύμα, στάχτη,αποκομμένος ευτυχώς απεριόριστα ντατα κόσμοτε...και μνμ από 112ΣΚΑΩΩΩΩΩ ΠΕΘΑΙΝΩΩΩΩΩΩ ???
παω για εμβολιο ρε τζονσον
Τι ανοσία καλά 40 να ζήσω να σας θυμάμαιΚαλή Ανοσία Τάσο!!!
Νεύρα.... Ψάχνω κάποιον να του γαμησω το ταμ τιριριμΤι κάνετε αδέρφια?
τι παθαμε εδω? δεν ανοιξα τβ μας την μπουμπουνισαν παμε για ολοκαυτωμα?Τι εγινε νιαμου;Απο οτι βλεπω το διαγγελμα Μητσοτακη απεδωσε...μεχρι το βραδυ θα εκκενωνεται η Θεσσαλονικη λογικα.
Ποιός σε πείραξε Καρυπίδαρε?Τι ανοσία καλά 40 να ζήσω να σας θυμάμαι
Νεύρα.... Ψάχνω κάποιον να του γαμησω το ταμ τιριριμ
Άνοιξα το χαζοκούτι για λίγο και έγινα σκατά με τα τεκταινόμενα....τι παθαμε εδω? δεν ανοιξα τβ μας την μπουμπουνισαν παμε για ολοκαυτωμα?
Ρε δεν το κλείνουν το μπουρδέλο κράτοςΠοιός σε πείραξε Καρυπίδαρε?
Μπες στα νήματα των πρόσφατων φόνων.
Έχει κάτι λαβράκια εκεί...
ναι ρε δεν ανοιγω αν δω φλογες θα βουτιξω στην αρετσουΆνοιξα το χαζοκούτι για λίγο και έγινα σκατά με τα τεκταινόμενα....
Θα έρθει ο Άντζελο με το αμπρε σολαιρΠαίζει να καω και εγώ εδώ ρε μαλακες... καλά που η παραλία είναι δίπλα
Ρε μαλακα σοβαρά μιλάω.. έτσι και περάσει Καπανδρίτι έρχεται.. έσκασε μνμ 112 κλείστε πόρτες κλπ για τον καπνό που μας έχει γαμησει μαζί με στάχτες και αναμένουμεΘα έρθει ο Άντζελο με το αμπρε σολαιρ
Το άκουσα φίλε απέναντι κολυμπώντας θα φτάσεις στον αμτζικ.... ΥπομονήΡε μαλακα σοβαρά μιλάω.. έτσι και περάσει Καπανδρίτι έρχεται.. έσκασε μνμ 112 κλείστε πόρτες κλπ για τον καπνό που μας έχει γαμησει μαζί με στάχτες και αναμένουμε