TASSOS karipidis
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 29 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 24
- Like
- 39.192
- Πόντοι
- 8.646
ε ναι ετσι λεωΑ το αποφάσισες το μονοδοσιακο;
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
ε ναι ετσι λεωΑ το αποφάσισες το μονοδοσιακο;
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Που εκεί σε σένα;ε ναι ετσι λεω
ακομα ανεμβολιαστος εισαι? σπας το τοιχος ανοσιας στο θρεντ τοσο καιρο?egv shmera pav to mhshmeri gia tzonson
Ναι η καργιολα εμείς είμαστε από Ιούνιο κομπλεακομα ανεμβολιαστος εισαι? σπας το τοιχος ανοσιας στο θρεντ τοσο καιρο?
τουλαχιστον θα κανει το μονοδοσικο και θα μα προλαβει εστω και αργαΝαι η καργιολα εμείς είμαστε από Ιούνιο κομπλε
χεστηκα για ολους και για ολα το κανω για να μην μου ζαλιζουν τα αρχιδια και επειδη θα ταξιδεψω εξω για αυτο γιατι ουτε θεμα εχω στην δουλεια ουτε τιποταΝαι η καργιολα εμείς είμαστε από Ιούνιο κομπλε
Που θα πάμε έξω παρέα άμα μου κάνεις τα εισιτήρια.χεστηκα για ολους και για ολα το κανω για να μην μου ζαλιζουν τα αρχιδια και επειδη θα ταξιδεψω εξω για αυτο γιατι ουτε θεμα εχω στην δουλεια ουτε τιποτα
καζαμπλανγκα θα ερθειςΠου θα πάμε έξω παρέα άμα μου κάνεις τα εισιτήρια.
καζαμπλανγκα θα ερθεις
για πες ....
μηπως ειναι απο τα μουρλοχαπια?Ηταν να παω για μπανιο και το ακυρωσα… αποπνιξια εξω μυριζει καμμενο και ολα θολα!
Μια από τα ίδια τώρα φρέντο εσπρεσο ομελέτα για πρωινόΗταν να παω για μπανιο και το ακυρωσα… αποπνιξια εξω μυριζει καμμενο και ολα θολα!
Τιποτα τυπε…Ναι γάμησε τα δύστυχος καίγεται η ΕΛΛΑΣ. Καυλημερες Στρατο, δεν μου είπες τελικά τι έκανες;
Μπα τακη βγες να δεις…μηπως ειναι απο τα μουρλοχαπια?
Αντε τασσουλη αντεεεεεπαω για εμβολιο ρε τζονσον