Karamanis Stratos
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 4 Αυγ 2020
- Like
- 8.418
- Πόντοι
- 2.356
Τι νημα ανοιξε;;!
Βασικα Χοντα και Μαζντα εννοουσα αλλα και για τα Τογιοτα δεν εχω ακουσει ασχημα πραγματα....εσυ τι Γερμανο ακριβως;Η εταιρεια του Χιτλερ;αμα εννοεις τογιοτα ξεχασε το τυπε
κανα σουζουκι , κανα μαζντα και μιτσουπισι ναι , ολα τα αλλα γαμησε τα
εγω δεν προλαβα να το διαβασωΠρόλαβα και έγραψα στο νήμα...
αφου δεν εχουμε να πουμε κανα μουνι εδω μεσα που να δινει πληροφορίες για πινακιδεςκρατησες πινακιδα smart?
Δεν μπορεις να τα εχεις ολα σε αυτα τη ζωη τυπε μου...τα GR της Toyota σπερνουν παντως.Ναι ρε τύπε αλλά κουνάνε σαν βάρκες στις στροφές...
γαμω τα κοκκαλα σου , εκει που ειχα ετοιμη απαντηση και σου ειχα βαλει το το σκουπισε ο ΑντιΠρόλαβα και έγραψα στο νήμα...
Δεν ξέρουνε ή δεν θέλουνε να σου πούνε;τυπε τι να μας πεις για σερβις
65 μερες αυτοκινητο κουτα και τις 27 ηταν μεσα στο συνεργειο , και ακομα δεν ξερουν τι εχει
Πάρε τα βελούδινα αρχιδια μου μουνηγαμω τα κοκκαλα σου , εκει που ειχα ετοιμη απαντηση και σου ειχα βαλει το το σκουπισε ο Αντι
δεν εχει κανεις ιδέα τυπε , σε λιγο θα φερουν ειδικο απο το CSI Miami μπας και βρει ακρηΔεν ξέρουνε ή δεν θέλουνε να σου πούνε;
Γιατί αν υπάρχει πρόβλημα κατασκευαστικό (σίγουρα αυτοί έχουν βρεί την βλάβη) θα πρέπει να σου αντικαταστήσουν μέρος ή στην χειρότερη περίπτωση γι'αυτούς όλο το αυτοκίνητο (καινούργιο).
Τους λογαριασμούς της βενζίνης τους είδαν?τυπε τι να μας πεις για σερβις
65 μερες αυτοκινητο κουτα και τις 27 ηταν μεσα στο συνεργειο , και ακομα δεν ξερουν τι εχει
Tι πρόβλημα παρουσιάζει;δεν εχει κανεις ιδέα τυπε , σε λιγο θα φερουν ειδικο απο το CSI Miami μπας και βρει ακρη
το βλεπω να του βαζω ενα στουπι με βενζινη στα καθίσματα και να το σπρωξω ενα βραδυ μεσα στο συνεργειο
αλλα περιμενω να φυγουν οι πυροσβεστες που φωναξε ο Κουλης απο ολη την υφήλιο
ψιλοπραγματα τυπε, απλα καιει 28 λιτρα τα 100 χλμ μεσο οροTι πρόβλημα παρουσιάζει;
μηπως σε κλέβει το νιαμου ο βενζινάς τύπε και τα χεις βαλει τσαμπα με το αμαξι;ψιλοπραγματα τυπε, απλα καιει 28 λιτρα τα 100 χλμ μεσο ορο
κανω το σταυρο μου που ειναι υβριδικο
Και σκέφτομαι το επόμενο να είναι τέτοιο, σε ένα χρόνο που τελειώνει το leasing από αυτό που έχω, suv αστέρι με 300 hp...ψιλοπραγματα τυπε, απλα καιει 28 λιτρα τα 100 χλμ μεσο ορο
κανω το σταυρο μου που ειναι υβριδικο
τι να κλεψει απο εμενα ρε τυπε με τετοια κατανάλωση , εδω με εχει λυπηθειμηπως σε κλέβει το νιαμου ο βενζινάς τύπε και τα χεις βαλει τσαμπα με το αμαξι;
τι θα χτυπησεις τυπε ?Και σκέφτομαι το επόμενο να είναι τέτοιο, σε ένα χρόνο που τελειώνει το leasing από αυτό που έχω, suv αστέρι με 300 hp...
glc την καινούρια περιμένω...τι θα χτυπησεις τυπε ?
πολυ καλοglc την καινούρια περιμένω...