brabus67
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 9 Οκτ 2010
- Like
- 13.891
- Πόντοι
- 2.606
η συμμορια των ατμ θα ητανεΑκούγονται σαν μέλη συμμορίας
η συμμορια των ατμ θα ητανεΑκούγονται σαν μέλη συμμορίας
διαβασε ιδεα Τρουμπ και κανονισου..απλωνες τα ρουχα?
μα αν ειναι δυνατον ρε φιλεαφηστε τα μουνια και παρτε ενα χι βοξ στο αθηναιο ρε PALIOMOYNHDES!!!!!!!!!!!!!!!!
στην αρχη δεν σε πιστευα ποσο moynhdes ειναι ολοιμα αν ειναι δυνατον ρε φιλε
δυστυχως τα βλεπεις και μονος σου...εχω απογοητευθει ειλικρινως,ευθαρσως και κατηγορηματικωςστην αρχη δεν σε πιστευα ποσο moynhdes ειναι ολοι
αλλαξαμε γνωμηδυστυχως τα βλεπεις και μονος σου...εχω απογοητευθει ειλικρινως,ευθαρσως και κατηγορηματικως
και γω , θα παω να τον βρω να τον γαμησωAν φυγει ο ΑΘΗΝΑΙΟΣ φευγω κι εγω απ το σαι
τυπε αμα παντρευτεις θα μας καλεσεις στο γαμο σου εδω τα παιδια να σου πουμε και του χρονου? θα μας βαλεις ολους μαζι σε στρογγυλη ροτοντα στη δεξιωση που θα γραφει μελη μπου?δυστυχως τα βλεπεις και μονος σου...εχω απογοητευθει ειλικρινως,ευθαρσως και κατηγορηματικως
με συγκινησε ΚΑΡΑΜΑΝΑΡΟΣ..Αν φυγουμε εγω θα μονασω κιολας μετα..μονο δουλεια σπιτι playstation3 και αλκοολ για να αντεξωκαι γω , θα παω να τον βρω να τον γαμησω
στα γκουντις θα κανει τραπεζιτυπε αμα παντρευτεις θα μας καλεσεις στο γαμο σου εδω τα παιδια να σου πουμε και του χρονου? θα μας βαλεις ολους μαζι σε στρογγυλη ροτοντα στη δεξιωση που θα γραφει μελη μπου?
φρικαλεα καρουλια θα πας τυπε ?με συγκινησε ΚΑΡΑΜΑΝΑΡΟΣ..Αν φυγουμε εγω θα μονασω κιολας μετα..μονο δουλεια σπιτι playstation3 και αλκοολ για να αντεξω
φευγω και εγω μετα καραμανοAν φυγει ο ΑΘΗΝΑΙΟΣ φευγω κι εγω απ το σαι
τι ειναι αυτο;φρικαλεα καρουλια θα πας τυπε ?
θες και να μονασεις σε βλεπω αν γινεις νιπλης να μοναζεις σανι κλαμπ και δαναητι ειναι αυτο;
τι ειναι τα φρικαλεα καρουλια ? σαν πανκ μπαντα μοιαζειφρικαλεα καρουλια θα πας τυπε ?
ειμαι φτωχος εγω θα μονασω με αυτα που σου εγραψα δυστυχως..ουτε ενα xbox δεν θα εχωθες και να μονασεις σε βλεπω αν γινεις νιπλης να μοναζεις σανι κλαμπ και δαναη