TASSOS karipidis
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 29 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 24
- Like
- 39.192
- Πόντοι
- 8.646
ολα τα προλαβαινει τυφλα να εχει ο ασπρος σιφουναςΔηλαδήαυτο κομμένο
ολα τα προλαβαινει τυφλα να εχει ο ασπρος σιφουναςΔηλαδήαυτο κομμένο
θα δειξει, θα κανουμε συμβουλιο εδω με τα παιδιά και θα αποφασίσουμεολα θα τα προλαβω ΟΛΑ
ειμαι σε τελεια κατασταση..παρε μου το xbox και θα κενταω,ΘΑ ΚΕΝΤΑΩ μεταθα δειξει, θα κανουμε συμβουλιο εδω με τα παιδιά και θα αποφασίσουμε
αν και εσυ εισαι σε διαταραχη , χθες ηθελες να σταματησεις να γραφεις ... δεν ειναι καλη περιόδο για σενα
ειναι σαν να δινω μουνι ετοιμο στον Σαντ, θα εξαφανιστει απο προσωπου γης
βελονακι ?? η κανεις και τραπεζομαντηλαειμαι σε τελεια κατασταση..παρε μου το xbox και θα κενταω,ΘΑ ΚΕΝΤΑΩ μετα
πρωτα θα παντρευτεις και θα στο κανω δωρο γαμουειμαι σε τελεια κατασταση..παρε μου το xbox και θα κενταω,ΘΑ ΚΕΝΤΑΩ μετα
ωπα να τα πεσανε τα μεγαλα οπλά στο τραπεζιπρωτα θα παντρευτεις και θα στο κανω δωρο γαμου
δεν μπορω αυτο..μεγαλωσα με πηραν τα χρονια,γερασα,καραφλιασα...παει μερασε το τραινο για μεναπρωτα θα παντρευτεις και θα στο κανω δωρο γαμου
μην στεναχωριεσαι ετοιμαζει ο πουτιν υπερταχειαδεν μπορω αυτο..μεγαλωσα με πηραν τα χρονια,γερασα,καραφλιασα...παει μερασε το τραινο για μενα
ειδες που δεν εισαι καλα !!! πριν 3 μηνυματα ησουν σε ΤΕΛΕΙΑ καταστασηδεν μπορω αυτο..μεγαλωσα με πηραν τα χρονια,γερασα,καραφλιασα...παει μερασε το τραινο για μενα
γινε ο νονος μου
γραφω μονο αληθειες,ΜΟΝΟ ΑΛΗΘΕΙΕΣ..ειδες που δεν εισαι καλα !!! πριν 3 μηνυματα ησουν σε ΤΕΛΕΙΑ κατασταση
ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ , ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ
θα μπει τρουμπακης να σε τσεκάρει
καλησπερα αρχοντα Καραμαναρε αλανι Αττικης και γυρω περιοχων...Το μελαχρινο για ξεκωλιαζμα Κουταβουλιαρε!
Καλησπερα!
βλεπω να δουλεψει γκουντις σημερα αν διαβαζει η γυναικα και ξαπλες τρελλες στην δροσια του γκαραζγραφω μονο αληθειες,ΜΟΝΟ ΑΛΗΘΕΙΕΣ..
η μονη αληθεια ειναι οτι δεν προκειται να σε αντεξει αλλη τυπισσα , καλα ουτε και να βρεις αλλη μπορεις αλλα μην το συζητησουμε τωρα αυτογραφω μονο αληθειες,ΜΟΝΟ ΑΛΗΘΕΙΕΣ..
Και τις δυο Καργαμούνη,ΚΑΙ ΤΙΣ ΔΥΟΤο μελαχρινο για ξεκωλιαζμα Κουταβουλιαρε!
Καλησπερα!
θυμηθηκα ρε απλα ετσι οπως τα εγραψε Μπραμπ νομιζα οτι εννοουσε κατι αλλοτωρα θα μπει η κυρα και θα δει παρε δωσε Αθηναιου με Ναομι και τον βλεπω να ζητάει συγκατοικο σε λιγο για υπογειο στην Πλατεια Αττικης
μην προσπαθεις να τα μαζεψεις ερχεται η εξωσηθυμηθηκα ρε απλα ετσι οπως τα εγραψε Μπραμπ νομιζα οτι εννοουσε κατι αλλο
ναι τωρα σε μπερδεψε η ορθογραφία του Μπραμπ που γραφει λες και εχει παθει εγκεφαλικό μεσα στον ηλεκτρικο στην σταση ομονοιαθυμηθηκα ρε απλα ετσι οπως τα εγραψε Μπραμπ νομιζα οτι εννοουσε κατι αλλο