Ράγκναρ Λόθμπροκ
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 8 Ιουν 2016
- Like
- 7.117
- Πόντοι
- 1.206
Βγήκα χθες βράδυ (μεσάνυχτα) και μετά από 3 ώρες που γύρισα είχα γίνει "παπί".ισχυει μονο μπου και σπιτι
Βγήκα χθες βράδυ (μεσάνυχτα) και μετά από 3 ώρες που γύρισα είχα γίνει "παπί".ισχυει μονο μπου και σπιτι
ο αθηναιος βαφει καλα εβαψε ολη την πολυκατοικια που μενει πριν ενα χρονο για εχτραδακι μεροκαματοΕχω γκριζαρει αρκετα ρε πστ μ… πρεπει ν αρχισω να τα βαφω γτχμ…
innova??Βγήκα χθες βράδυ (μεσάνυχτα) και μετά από 3 ώρες που γύρισα είχα γίνει "παπί".
μαλακα μου τι κουρεμα ειναι αυτο?Εχω γκριζαρει αρκετα ρε πστ μ… πρεπει ν αρχισω να τα βαφω γτχμ…
Αθηναιε μου και γω χτες ειχα αποφασισει να σταματησω για παντα να γραφω εδω… αλλα μετα σκεφτηκα οτι δεν εχω ζωη εκτος μπου και δεν ειμαστε τωρα να ψαχνουμε…σκοινι καλοκαιριατικακαλησπερες..παιδια με επεισε και η γυναικα να μην σταματησω να γραφω για να μην της ζαλιζω το μουνι
τύπε τι έξαλλο μαλλί Vegeta είναι αυτό;Εχω γκριζαρει αρκετα ρε πστ μ… πρεπει ν αρχισω να τα βαφω γτχμ…
εισαι και εσυ ενας λογος που μπ[αινω εδωΑθηναιε μου και γω χτες ειχα αποφασισει να σταματησω για παντα να γραφω εδω… αλλα μετα σκεφτηκα οτι δεν εχω ζωη εκτος μπου και δεν ειμαστε τωρα να ψαχνουμε…σκοινι καλοκαιριατικα
Ετσι εισαι μολις τελειωσει η ισιωτικη! Για 2 μερες ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ να βαλεις οτιδηποτε πανω στα μαλλιαμαλακα μου τι κουρεμα ειναι αυτο?
τι ειναι αυτο;λε να φερω παλαβ ναομι στο νημα να γινεται της πουτανας γνωμες
παλαβη ναομι δεν ξερεις ρε νεο?τι ειναι αυτο;
μαλακα μου με αυτο το μαλλι δεν γαμάει ουτε αμα κατεβουν εξωγηινες γκόμενεςμαλακα μου τι κουρεμα ειναι αυτο?
δεν ενθυμουμαιπαλαβη ναομι δεν ξερεις ρε νεο?
εισαι και εσυ ενας λογος που μπ[αινω εδω
ρε εσεις αφηστε την ...ολοι λενε παντως ππως ειναι ψυχαρα και στο σεξ τοππαλαβη ναομι δεν ξερεις ρε νεο?
δεν ενθυμουμαι
Δε θα μεινει ετσι ρε νιπλαρε!μαλακα μου με αυτο το μαλλι δεν γαμάει ουτε αμα κατεβουν εξωγηινες γκόμενες
αυτον εδω μου θυμίζει
ειναι και ο μπραμπ που προσπαθει να την κανει κυρία , της γραφει συμβουλεςρε εσεις αφηστε την ...ολοι λενε παντως ππως ειναι ψυχαρα και στο σεξ τοπ
ναι ρε ειναι καλη ντομπρα ωραιο τυπακι αλλα ειναι παλαβιαρα λιγο την εχουν τρελανει οι μαλακοπιτουρεςρε εσεις αφηστε την ...ολοι λενε παντως ππως ειναι ψυχαρα και στο σεξ τοπ
αντι για ζελε γιατι δεν βαζεις ενα χέρι γυψο να μην ασχολεισαι καθόλου με το μαλλιΔε θα μεινει ετσι ρε νιπλαρε!
Το επομενο σαββατο εχει κουρεμα και μετα ολο πισω με πυλο ζελε και λακ