brabus67
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 9 Οκτ 2010
- Like
- 13.884
- Πόντοι
- 2.606
πα να την φερωειναι και ο μπραμπ που προσπαθει να την κανει κυρία , της γραφει συμβουλες
πα να την φερωειναι και ο μπραμπ που προσπαθει να την κανει κυρία , της γραφει συμβουλες
φιλε ξερεις κατι οι τρελοι ειμαστε ολοι εξω ...ναι ρε ειναι καλη ντομπρα ωραιο τυπακι αλλα ειναι παλαβιαρα λιγο την εχουν τρελανει οι μαλακοπιτουρες
ε να σου γαμησω , μην εχουμε λιγο την ησυχία μαςπα να την φερω
τιποτα ειπα να το παιξω ποιοτικος αλλα η γυναικα ειπε καλα εισαι εκει να περνας την ωρα σου
Το μελαχρινο για ξεκωλιαζμα Κουταβουλιαρε!καλησπερα σε ολο τον καλο κοσμο.
σε ολα τα αδερφια και συναγωνιστες.
εχω το 3 ακομα...θελω να παρω το x box και θα το παρω
Σου έχει πάρει δώρο και playstation???
να στο παρει δωρο το ετερον ημισι του μπου που ειναι φορτωμενοςεχω το 3 ακομα...θελω να παρω το x box και θα το παρω
αμα εισαι καλο παιδι θα στο παρει ο νονοςεχω το 3 ακομα...θελω να παρω το x box και θα το παρω
μου λειπει η δουλεια πολυ...σκεφτομαι απο Δευτερα να παω παλι για δουλεια
καντο μου δωρο ρε μουνι..γινε ο νονος μουαμα εισαι καλο παιδι θα στο παρει ο νονος
αλλιως παρε μερος σε κανα giveaway του κοψιαλη , μαζι με τα πιτσιρίκια
εχω ζωη μονο με την δουλεια και το μπου..δεν εχω μαθει να καθομαι..μίλησέ μας γι' αυτό λίγο παραπάνω...
οχι γιατι θα χαζεψεις και αλλοκαντο μου δωρο ρε μουνι..γινε ο νονος μου
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
εχω ζωη μονο με την δουλεια και το μπου..δεν εχω μαθει να καθομαι..
οχι θα ειμαι μονο δουλεια μπου και χbox δεν θα χαθωοχι γιατι θα χαζεψεις και αλλο
δεν μας παιρνει
θα σε χασουμε απο εδω
κατι πρεπει να αφησεις πισω , δεν μπορεις και τα 3οχι θα ειμαι μονο δουλεια μπου και χbox δεν θα χαθω
πες τα φιλε μονο εσυ (μας) δουλευειςκαντο μου δωρο ρε μουνι..γινε ο νονος μου
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
εχω ζωη μονο με την δουλεια και το μπου..δεν εχω μαθει να καθομαι..
ολα θα τα προλαβω ΟΛΑκατι πρεπει να αφησεις πισω , δεν μπορεις και τα 3
δεν θελουμε να σε μοιραζομαστε
νομιζω πρεπει να αφησεις την δουλεια
Δηλαδήαυτο κομμένοοχι θα ειμαι μονο δουλεια μπου και χbox δεν θα χαθω
μονο αργα το βραδυ και μονο οταν προλαβαινω ...δεν θα χασω εγω μπου και x box για το γαμησι..Δηλαδήαυτο κομμένο
Τυπε σου χακεψε το account o johny, κάνε αλλαγή password γρήγοραρε μαλακες την αληθεια τωρα να μου πειτε βλεπω κατι ξεκωλιδια 15χρονωνε και ειναι τσοντε τελειως τα εχουν πεταξει ολα μα ολα εξω και βλεμμα πουτανε φταιει μετα ο πασα ενα που θελει να τον σταξει?