brabus67
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 9 Οκτ 2010
- Like
- 13.905
- Πόντοι
- 2.606
δυστυχως τα βλεπεις και μονος σου...εχω απογοητευθει ειλικρινως,ευθαρσως και κατηγορηματικως
δυστυχως τα βλεπεις και μονος σου...εχω απογοητευθει ειλικρινως,ευθαρσως και κατηγορηματικως
μην του γραφεις και εσυ αγνωστες λεξεις βρε μουνιθες και να μονασεις σε βλεπω αν γινεις νιπλης να μοναζεις σανι κλαμπ και δαναη
γαμα το το χμποξ θα σου τρωει χρονο απο το μπουειμαι φτωχος εγω θα μονασω με αυτα που σου εγραψα δυστυχως..ουτε ενα xbox δεν θα εχω
θα τα μοιρασω ολα..δουλεια 14 ωρες,υπνος 3 ωρες,1 ωρα παιχνιδι,1 ωρα γαμησι και μετα μονο μπουγαμα το το χμποξ θα σου τρωει χρονο απο το μπου
δηλαδη 14 ωρες μπουθα τα μοιρασω ολα..δουλεια 14 ωρες,υπνος 3 ωρες,1 ωρα παιχνιδι,1 ωρα γαμησι και μετα μονο μπου
μακαρι,ΜΑΚΑΡΙδηλαδη 14 ωρες μπου
γαμα και τον υπνο τωρα που βλεπω το προγραμαθα τα μοιρασω ολα..δουλεια 14 ωρες,υπνος 3 ωρες,1 ωρα παιχνιδι,1 ωρα γαμησι και μετα μονο μπου
υπαρχει ρε ψευτη ανθρωπος που γαμαει την γυναικα του 1 ωρα? ηρωας ΗΡΩΑΣθα τα μοιρασω ολα..δουλεια 14 ωρες,υπνος 3 ωρες,1 ωρα παιχνιδι,1 ωρα γαμησι και μετα μονο μπου
σαν την δουλεια θα ειναι , που δουλευει 44 ωρες ημερησίωςυπαρχει ρε ψευτη ανθρωπος που γαμαει την γυναικα του 1 ωρα? ηρωας ΗΡΩΑΣ
απο εδω και περα θα ψαχνεις και εσυ τα νηματα...εχω πετυχει και τον Τσομπανη αλλα δεν τον γαμησα σεβομενος την ψυχολογικη του κατασταση..αρα μενει μονο πακιστανος ερταστης που αντεχεισαν την δουλεια θα ειναι , που δουλευει 44 ωρες ημερησίως
με ιδιο ρολόι μετράει
ειναι και κουορτερ ριπιτερ χτυπαει ανα τεταρτο σε καθε οργασμοσαν την δουλεια θα ειναι , που δουλευει 44 ωρες ημερησίως
με ιδιο ρολόι μετράει
Tιποτα το σπουδαιο ενα φραπεδακι χτυπησαΚαι ως τώρα;
Στο ισιαξα λιγουπαρχει ρε ψευτη ανθρωπος που γαμαει την γυναικα του αλλουνου 1 ωρα? ηρωας ΗΡΩΑΣ
Εγώ 1 monster καρπούζι, 1 τσιπούρα στα κάρβουνα, 1 μπύρα, 1 κουλούρι θεσσαλονίκης και γραβιέρα καλαματιανή.Tιποτα το σπουδαιο ενα φραπεδακι χτυπησα
Σημερα εχουμε 1 διπλο ελληνικο,1 φρεντο εσπρεσσο και 2 φραπεδακια,ως τωρα.ΩΣ ΤΩΡΑ
Επεσε παντοφλα?για πολυ καιρο μαλλον
Το αντίθετο μάλλον...Επεσε παντοφλα?
Τσιπουρα στα καρβουνα κι εγω Κουλουρι Θεσσαλονικης,τα παλια,πουλουσαν Αγ Σοφιας καπου κατι ψιλα και καλοψημενα Δεν τα μπορω αυτα με τις γευσεις,μια φορα πηρα και το πεταξα μολις δοκιμασαΕγώ 1 monster καρπούζι, 1 τσιπούρα στα κάρβουνα, 1 μπύρα, 1 κουλούρι θεσσαλονίκης και γραβιέρα καλαματιανή.
Δοκιμασε κουλουρι με γκουντα απο κουλουραδες, γαμείΤσιπουρα στα καρβουνα κι εγω Κουλουρι Θεσσαλονικης,τα παλια,πουλουσαν Αγ Σοφιας καπου κατι ψιλα και καλοψημενα Δεν τα μπορω αυτα με τις γευσεις,μια φορα πηρα και το πεταξα μολις δοκιμασα