celebre
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Μαΐ 2019
- Like
- 21.150
- Πόντοι
- 6.056
Εμενα τα κολυβα με νοιαζουν τυπε,να εξηγουμαστε,οι αλλοι αν θελουν σου αναβουν και κανενα κερακιγια πολυ καιρο μαλλον
Εμενα τα κολυβα με νοιαζουν τυπε,να εξηγουμαστε,οι αλλοι αν θελουν σου αναβουν και κανενα κερακιγια πολυ καιρο μαλλον
Για το μονστερ ειπα δεν μπορω με γευσεις.Καλα ειναι τα κουλουρια με τυρια κλπ αλλα τα παλια τα κλασικα τα γουσταρω πιο πολυΔοκιμασε κουλουρι με γκουντα απο κουλουραδες, γαμεί
Έχεις πάει σε πολλά μνημόσυνα σίγουρα...Εμενα τα κολυβα με νοιαζουν τυπε,να εξηγουμαστε,οι αλλοι αν θελουν σου αναβουν και κανενα κερακι
Για το μονστερ ειπα δεν μπορω με γευσεις.Καλα ειναι τα κουλουρια με τυρια κλπ αλλα τα παλια τα κλασικα τα γουσταρω πιο πολυ
το βαλεντινο ροσι γαμαει λιγοΓια το μονστερ ειπα δεν μπορω με γευσεις.Καλα ειναι τα κουλουρια με τυρια κλπ αλλα τα παλια τα κλασικα τα γουσταρω πιο πολυ
Ολα ειναι σχετικαΈχεις πάει σε πολλά μνημόσυνα σίγουρα...
Έτσι εξηγούνται και οι πολλοί καφέδες...Ολα ειναι σχετικα
Έχω δοκιμάσει αρκετά, κάποιες γεύσεις είναι πιο ουδέτερες.
Προτιμω τον κοκκινο ταυρο γενικατο βαλεντινο ροσι γαμαει λιγο
Έτσι εξηγούνται και οι πολλοί καφέδες...
αφογκατο ρε πλεμπα
Καμια σχεση.ΚΑΜΙΑ.Λες να μπει στο μενου και το εσπρεσακι,ριστρετο,λουνγκο,μακιατο κλπ?
που ησουν εσυ ρε μουνακι ?Στο ισιαξα λιγο
Καμια σχεση.ΚΑΜΙΑ.Λες να μπει στο μενου και το εσπρεσακι,ριστρετο,λουνγκο,μακιατο κλπ?
αφογκατο ρε πλεμπα
Πανε να μοιρασεις κανενα βιντεο,μεσε ταριφα του μπου και ασε μας εμας.Μας εχεις ταραξει στις βροχες και το κρυο αυτες τις μερες κατσικοποδαρεαφογκατο ρε πλεμπα
Τωρα θα ελεγα οτι δουλευα(οχι 48 ωρες σαν τον Αθηναιο) αλλα θα πεσει δουλεμα και θα πω οτι πηγα μεχρι το περιπτερο και για να γυρισω εκανα 3 τεταρτα για να ξεφυγω απο 3 μοντελες λυσσαρες που με πηραν στο κυνηγιπου ησουν εσυ ρε μουνακι ?
δεν πιστευω να γυριζες εξω
Περιμένε να δεις μετά τον καύσωνα τι σου έχει....Πανε να μοιρασεις κανενα βιντεο,μεσε ταριφα του μπου και ασε μας εμας.Μας εχεις ταραξει στις βροχες και το κρυο αυτες τις μερες κατσικοποδαρε
Ποιο σαιτ?Δεν πιστευω να εισαι κανενας διανομεας καφεΤα έχω εδώ και καιρό αλλά ποιος με ακούει...
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Μπήκες στο σαιτ μου...?
της πουτάνας θα γινει αν είναι , της πουτάναςΠοιο σαιτ?Δεν πιστευω να εισαι κανενας διανομεας καφε
Ξέρει ο χρήστης βίρλας...Ποιο σαιτ?Δεν πιστευω να εισαι κανενας διανομεας καφε
Αν εννοει οτι εχει γραφειο τελετων και δεν μου στελνει κολυβα τοσο καιρο θα γινει χαμος.ΧΑΜΟΣτης πουτάνας θα γινει αν είναι , της πουτάνας
Σε εχει βινετοσκοπισει να πινεις καφε στο κοτεροΞέρει ο χρήστης βίρλας...