The Saint*
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 90
- Like
- 41.164
- Πόντοι
- 25.467
Σε ένα γαλατάδικο, στην Μαγούλα.ο αλλος ο μπαγλαμας 1.500 χιλιαρικο απο μερίσματα ... που στο πουτσο εχει μετοχές ?
Σε ένα γαλατάδικο, στην Μαγούλα.ο αλλος ο μπαγλαμας 1.500 χιλιαρικο απο μερίσματα ... που στο πουτσο εχει μετοχές ?
3->4->6->5 είναι η σωστή σειρά.Την 1η, την 2η, την 3η, την 4η, την 5η και την 6η
στον σαλια η στον καταραμενο?πηγαινε να του βαλουν ενα προγραμμα
και αλλαξε και τουρμπινιτσα και εισαι κομπλε
Μπά!!!πηγαινε να του βαλουν ενα προγραμμα
και αλλαξε και τουρμπινιτσα και εισαι κομπλε
Ωχ μια Ταργκάριεν με τατού
με λαουντζ κοντρολ ξεκιναει ο κινεζος καμμενο λαστιχο μενει στο μπαλκονιΜπά!!!
Καλύτερα να το βάψει μπλε, και να το φουντάρει στην θάλασσα να μην φαίνεται.
δεν ξερω μαγαζιά τυπε, δεν ασχολουμε με τιουνινγκστον σαλια η στον καταραμενο?
Οξο γαμιολακριμα και ειχα παρει σιταρι ροδι κουφετα
Έλα μαν τελευταία μέρα αύριο υπομονή μετά βγαίνουμε σε άδεια να σκάσουν όλοι ΌΛΟΙ
ο γαμιολας ο ΝΙΠΛΗς ΘΑ ΔΑΓΚΩΣΕΙ ΤΗΝ ΓΛΩΣΣΑ ΤΟΥ και θα πεθανει απο δηλητηριοΈλα μαν τελευταία μέρα αύριο υπομονή μετά βγαίνουμε σε άδεια να σκάσουν όλοι ΌΛΟΙ
Που να την φας στο πλοίο την άδειαΈλα μαν τελευταία μέρα αύριο υπομονή μετά βγαίνουμε σε άδεια να σκάσουν όλοι ΌΛΟΙ
ακομα ζεις μωρη γαμιολα ??? !!!!ο γαμιολας ο ΝΙΠΛΗς ΘΑ ΔΑΓΚΩΣΕΙ ΤΗΝ ΓΛΩΣΣΑ ΤΟΥ και θα πεθανει απο δηλητηριο
Εγώ τον Άντζελο είχα βάλει στόχο για ξεμπερδεμα με απογοήτευσεπαιδια σημερα γλυτωσα στο τσακ....ατιμο πραγμα η μισθωτη σκλαβια...
ασε..ιδρωτας,κοψιμο ανασας,ξεφλουδισμα,εγκαυματα,ηλιαση,ελιωσαν σολες,τατου,καηκαν τα μαλλια μου,επαθα Δακο..ακομα ζεις μωρη γαμιολα ??? !!!!
ασε..ιδρωτας,κοψιμο ανασας,ξεφλουδισμα,εγκαυματα,ηλιαση,ελιωσαν σολες,τατου,καηκαν τα μαλλια μου,επαθα Δακο..
ναι ισως γινει αυριο το μοιραιοαυριο η τελευταια μας ελπιδα
Στο χωράφι θα σε έβγαζα καταμεσήμερο να μαζεύεις φράουλεςναι ισως γινει αυριο το μοιραιο