ΑΝΤΖΕΛΟ
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 12 Μαρ 2012
- Like
- 33.464
- Πόντοι
- 5.006
Εγώ τον Άντζελο είχα βάλει στόχο για ξεμπερδεμα με απογοήτευσε
Εγώ τον Άντζελο είχα βάλει στόχο για ξεμπερδεμα με απογοήτευσε
Ο Τσιπρας το ζητησε αλλά το Μαξιμου το απεκλεισεΚατι ακούγετε για αργια την Δευτερά
Καλα τωρα δεν ειπαν κατι κακο .43 βαθμούς θα εχειΤα κοπροσκυλα οι ζαιοι οι τεμπελχαναδες θενε αργια…
Ναι η γαμιολες.. καραμανο τι έχει το μενού με την αρειαναρα σουβλάκια με μπυρονια.Τα κοπροσκυλα οι ζαιοι οι τεμπελχαναδες θενε αργια…
Οχι Αντζελινο χαλαρα … παγωτο καιμακι με σιροπι βυσσινο!!Ναι η γαμιολες.. καραμανο τι έχει το μενού με την αρειαναρα σουβλάκια με μπυρονια.
να δουλεψουν τα κοπροσκυλαΚαλα τωρα δεν ειπαν κατι κακο .43 βαθμούς θα εχει
Νοβα Αθηναιαρε!!!το δειχνει καποιος τον Αγωνα Καραμαναρε;
γκαμωτενΝοβα Αθηναιαρε!!!
Ευτυχως εχομεν βονταφον τβ με τα αθλητικα της νοβα μεσαγκαμωτεν
Οχι Αντζελινο χαλαρα … παγωτο καιμακι με σιροπι βυσσινο!!
εχω οτε τιβι αλλα εχω και μια δευτερη γραμμη εκτος οτε και wind...ισως κουμπωσω τα αθλητικα εκει,,ποσο πληρωνεις μεσω βοντα;Ευτυχως εχομεν βονταφον τβ με τα αθλητικα της νοβα μεσα
Σταθερο με απεριοριστα ιντερνετ 100αρι κ βονταφον τβ κοντα στο 30αρι προσφορα!εχω οτε τιβι αλλα εχω και μια δευτερη γραμμη εκτος οτε και wind...ισως κουμπωσω τα αθλητικα εκει,,ποσο πληρωνεις μεσω βοντα;
Έτσι είναι οι εισοδηματίες αρχοντοι αρχοντοι εμάς ευτυχώς το πήρε ο Βαγγέλας και την βγάλαμε τσάμπα αλλιώς θα ψάχναμε από κάνα απέναντι σπίτι να το δούμε με κυάλιαΕυτυχως εχομεν βονταφον τβ με τα αθλητικα της νοβα μεσα
ρε πουστη μου υπολογιζα κανα δεκαρικο μονο τα αθλητικα ...αν ειναι παραπανω αρχιδιαΣταθερο με απεριοριστα ιντερνετ 100αρι κ βονταφον τβ κοντα στο 30αρι προσφορα!
μεσω αντροιντ μποξ την μαλακια που κανει περιπου 100 ευρω;Εγώ με ένα 20 τα έχω όλα νόβα ΟΤΕ έργα γαμησια Μίκυ μαους ΟΛΑ
Ε αμα βαλεις πιο λιγο ιντερνετ ισως σου βγει φθηνοτερο… δες προσφορες! Αλλα 10ρικο χλωμο!ρε πουστη μου υπολογιζα κανα δεκαρικο μονο τα αθλητικα ...αν ειναι παραπανω αρχιδια