athinaios44
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 19 Μαΐ 2018
- Like
- 56.015
- Πόντοι
- 12.756
αφου εισαι μουνης και εσυΣτο χωράφι θα σε έβγαζα καταμεσήμερο να μαζεύεις φράουλες
αφου εισαι μουνης και εσυΣτο χωράφι θα σε έβγαζα καταμεσήμερο να μαζεύεις φράουλες
Κοιτά να κοινωνήσεις αύριο το πρωί πριν πας για δουλειά και βγάλε και ένα καλό κουστουμάκι καλού κακού να υπάρχει στο σαλόνι και να σε ξυρισμένος ξυρισμένος δεν θα πας σε δεξίωση απλά μπορεί να πας να συναντήσεις τον δημιουργό σουαφου εισαι μουνης και εσυ
ολες οι ετοιμασιες θα γινουν αργα το βραδυ...Κοιτά να κοινωνήσεις αύριο το πρωί πριν πας για δουλειά και βγάλε και ένα καλό κουστουμάκι καλού κακού να υπάρχει στο σαλόνι και να σας ξυρισμένος ξυρισμένος δεν θα πας σε δεξίωση απλά μπορεί να πας να συναντήσεις τον δημιουργό σου
λειπει καποιος αγαπητος....Ωρε ,βλέπω μεγάλη κινητικότητα στο νημα
Βάλε και λίγο μέικ απ να μην φαίνεσαι χλωμοςολες οι ετοιμασιες θα γινουν αργα το βραδυ...
θες να ερθω να σε παρω με το σαξο φουλ δροσια;Την Δευτερα στην Αθηνα θα εχει 45 βαθμους, και εχω δικαστηριο εκεινη τη μερα
Γνωμη σας
Ναι ο pussyλειπει καποιος αγαπητος....
ναι γαμωτο..κριμα...λες να παντρευτηκε τουλαχιστον;Ναι ο pussy
Άμα σας δούνε με το σάξο θα ψάχνουνε να βρουνε στο πίσω κάθισμα Τους κρατούμενους που κάνετε μεταγωγήθες να ερθω να σε παρω με το σαξο φουλ δροσια;
γνώμη για την εξέλιξη της δίκης, για την θερμοκρασία και το τι θα φορέσεις?Την Δευτερα στην Αθηνα θα εχει 45 βαθμους, και εχω δικαστηριο εκεινη τη μερα
Γνωμη σας
θα μου δανεισει το υβριδικο λες ο νιπλης;Άμα σας δούνε με το σάξο θα ψάχνουνε να βρουνε στο πίσω κάθισμα Τους κρατούμενους που κάνετε μεταγωγή
ας του στείλουμε της ευχές μαςναι γαμωτο..κριμα...λες να παντρευτηκε τουλαχιστον;
Άσε μην είναι συνήγορος υπεράσπισης ο χασοδίκης σε κάνα πρεζακι και πάει και ρουφήξει τα υγρά από τις μπαταρίες για να γίνειθα μου δανεισει το υβριδικο λες ο νιπλης;
Κατι ακούγετε για αργια την ΔευτεράΤην Δευτερα στην Αθηνα θα εχει 45 βαθμους, και εχω δικαστηριο εκεινη τη μερα
Γνωμη σας
κακως...να δουλεψουν τα μουνιαΚατι ακούγετε για αργια την Δευτερά
οι Συριζαίοι το είπανεΚατι ακούγετε για αργια την Δευτερά
Ναιοι Συριζαίοι το είπανε