TASSOS karipidis
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 29 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 24
- Like
- 39.192
- Πόντοι
- 8.646
και αυτος για αυτοκινητο το πηρε αλλα το εκανε μετατροπη σε κινητοΧου νοουζ
Οπως τα λες ακουγεται σαν να το πηρες απο το πλαισιο
π γερμανος ειναι κοσμοτε . μπορει να παω παμπλικο γερμανος εχει καλυτερο σερβις απο την αλλη μην νομιζεις οτι το σκουτερ του αντζελο καιει πιο λιγα για αυτο και το παει μονο απο κατηφορες
Τρίτη και έκτη
Καλα και γω σταρχιδια μου εξω! Ευτυχως μεσα ειναι αρκετα αθορυβο το Τογιοτο! Κι εχει κι επιλογη να σβηνεις εντελως το φωτακι να μη σ ενοχλει το βραδυ!ανακαλυψα , βεβαια μπορει να το εχουν και αλλα κλιματιστικα , οτι τα daikin εχουν μια επιλογη για να δουλευει πιο σιγα η μοναδα εξω για να μην κανει βαβουρα.
εννοειται στ αρχιδια μου η γειτονια και ειμαι ετοιμος να βαλω στην φτερωτη μανταλακι με χαρτονι οπως καναμε πιτσιρικαδες στα ποδηλατα και χτυπαγε στις πισω ακτινες και εκανε θορυβο τυπου εξατμιση το BMX
Τη Δευτερηηηηηηηη
1&2Την πρώτη και την τέταρτη
Καλα και γω σταρχιδια μου εξω! Ευτυχως μεσα ειναι αρκετα αθορυβο το Τογιοτο! Κι εχει κι επιλογη να σβηνεις εντελως το φωτακι να μη σ ενοχλει το βραδυ!
τι μλκ εισαι
αυτες οι λεπτομεριες κανουν την διαφορα , ο Αθηναιος για να σβησει το φωτακι πρεπει να βαλει την κυρά του μπροστα για να μην το βλεπει
Εγω το βραδυ καιμακι βυσσινο!Εγω μολις εφαγα,ειχα και κατι βαφλες και εκατσε καλα
Πινω τωτα ελληνικο,αν θες σου στελνω το καϊμακιΕγω το βραδυ καιμακι βυσσινο!
εγω τι να πω στην πινεζα να φτιαξει το βραδυ ρε πουστη παλιΕγω το βραδυ καιμακι βυσσινο!
Απο το αλλο ουτε καραμελες,ειδικα κατι τουρμο ψ,ζ κλπο γερμανος εχει καλυτερο σερβις απο την αλλη μην νομιζεις οτι το σκουτερ του αντζελο καιει πιο λιγα για αυτο και το παει μονο απο κατηφορες
Δεύτερη και Πέμπτη
Δεύτερη και Πέμπτη
Θα το μπουκωσεις μονο με 4η4ταρτη μονο