TASSOS karipidis
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 29 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 24
- Like
- 39.192
- Πόντοι
- 8.646
γερος ανθρωπος ρε δεν βλεπω καλαΌντως δεν πάμε καλά, είναι δυνατόν να έχεις το άσπρο φόντο???
γερος ανθρωπος ρε δεν βλεπω καλαΌντως δεν πάμε καλά, είναι δυνατόν να έχεις το άσπρο φόντο???
Λαθος πας Νιπλαρε,πρεπει να παγωσε το ρολοϊ απο το ψυχος στο δωματιο2 KAI 5 εγω
μπορει να εχεις και δικιοΛαθος πας Νιπλαρε,πρεπει να παγωσε το ρολοϊ απο το ψυχος στο δωματιο
για το κουταλι??μπορει να εχεις και δικιο
εχω ανοιξει ενα παγωτο να φαω και δεν λεει να λιωσει το γαμημένο , πετρα ειναι
θα σπασω κανα κουταλι και θα τα γαμησω ολα , ενα καρο λεφτα ειχα δωσει
Εγω μολις εφαγα,ειχα και κατι βαφλες και εκατσε καλαμπορει να εχεις και δικιο
εχω ανοιξει ενα παγωτο να φαω και δεν λεει να λιωσει το γαμημένο , πετρα ειναι
θα σπασω κανα κουταλι και θα τα γαμησω ολα , ενα καρο λεφτα ειχα δωσει
Να του πεις "Σου γαμώ το ΠΑΣΟΚ και τη Φώφη"?το κινητο του Τζωνυ του μαλακα του πασοκου ειναι ? να τον παρω ενα τηλεφωνο να του γαμησω τιποτα ?
Για να αγορασει το παγωτο,πηγε με το υβριδικο-αχορταγο 12 λιτρα σε 7 χιλιομετρα εκαψεγια το κουταλι??
ε ναι ρε τυπε , απο σερβιτσιο γαμαω ειναι , μιλαμε ειχα δωσει μια περιουσιαγια το κουταλι??
Τρίτη και έκτη
ολες και μαζι γαμαω και Αθηναιο, ετσι για την εμπειρίαΤρίτη και έκτη
Μην βαζεις ολο τετοια ρε μαν,μπαινει κι ο Αλεξ και ξενερωνει
Πάρε τις άλλες και άσε 3 και 6 σε εμέναολες και μαζι γαμαω και Αθηναιο, ετσι για την εμπειρία
και τον αθηναιο εεε τοτε κατι θα κανουμεολες και μαζι γαμαω και Αθηναιο, ετσι για την εμπειρία
Όλες αυτές ζυγίζουν μαζί όσο μια γκόμενα του Άλεξ?Μην βαζεις ολο τετοια ρε μαν,μπαινει κι ο Αλεξ και ξενερωνει
το υβριδικο εχει κανει 9 updates σε λιγοτερο απο 60 ημερεςΓια να αγορασει το παγωτο,πηγε με το υβριδικο-αχορταγο 12 λιτρα σε 7 χιλιομετρα εκαψε
οκ , αλλα θα μου δωσεις και 1000 ευρωΠάρε τις άλλες και άσε 3 και 6 σε εμένα
Χου νοουζΌλες αυτές ζυγίζουν μαζί όσο μια γκόμενα του Άλεξ?
Οπως τα λες ακουγεται σαν να το πηρες απο το πλαισιοτο υβριδικο εχει κανει 9 updates σε λιγοτερο απο 60 ημερες
αν ειχα παρει κινητο πιο λιγα θα ειχε κανει
αν ξαναπαθει τιποτα θα το παω στο ΠΛΑΙΣΙΟ
ο γερμανος εχει καλυτερο σερβις απο την αλλη μην νομιζεις οτι το σκουτερ του αντζελο καιει πιο λιγα για αυτο και το παει μονο απο κατηφορεςτο υβριδικο εχει κανει 9 updates σε λιγοτερο απο 60 ημερες
αν ειχα παρει κινητο πιο λιγα θα ειχε κανει
αν ξαναπαθει τιποτα θα το παω στο ΠΛΑΙΣΙΟ