The Saint*
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 90
- Like
- 41.186
- Πόντοι
- 25.467
παιδια ακομα στο λιοπυρι και εχω αρχισει και βρωμιζω...καπνιστη ρεγγα εγινα,αρπαξα λιγο στις ακρες κιολας
Ήρωας είστε. Ηρωας.
παιδια ακομα στο λιοπυρι και εχω αρχισει και βρωμιζω...καπνιστη ρεγγα εγινα,αρπαξα λιγο στις ακρες κιολας
καλως τον νηματοθετη ευλογησες τιποτα η ακομη εισαι σε νηστειαΉταν καλό παιδί ο Ανδρέας.
Είχε μπέσα.
Για κάποιο μικρό χρονικό διάστημα ήταν χαμένος γιατί έψαχνε να βρει τον εαυτό του μέσα από λάθος δρόμους.
Τελικά το κατάλαβε και καταστάλαξε.
Είμαι σε νηστεία για την Μεγαλόχαρη.καλως τον νηματοθετη ευλογησες τιποτα η ακομη εισαι σε νηστεια
ποιος ξερει ρε Καραμαναρε γαμησε τα..το θεμα ειναι οτι εφυγε νεοτατοςΚριμα …ελαφρυ το χωμα ειχα γνωρισει και τα παιδακια καιωτη γυναικα του! Σκορπιος τον τσιμπησε λεει…
Αεκτζης είσαι ρε τύπε; Για αυτό ξεκίνησες τα χάπια μάλλον
Είμαι σε νηστεία για την Μεγαλόχαρη.
yparxei eidikη krema lokωτρυπιδαςΕίμαι έξω Μεσογείων με έφαγες καργιολα Καρυπίδη έχει καει ο πάτος μου
Είμαι έξω Μεσογείων με έφαγες καργιολα Καρυπίδη έχει καει ο πάτος μου
τυπε μου κουραγιο και προσοχη..
με το σκουτερ που πας βρε κασκαντερ ???????????
το βραδυ εχω να ψησω κατι μπριζολες και εχω κενο στης σχαρες κρατα μου δυο κιλα μοσχαρισιες
το ασχημο ξερεις πιο ειναι οτι δεν τρωγεται ο μλκ με τιποταμε το σκουτερ που πας βρε κασκαντερ ???????????
θα ψηθεις λες και εισαι σε φουρνο στον αερα πανω κατω
ειναι καλο παιδι ο Αντζελο , τιμιο και εργατικοτο ασχημο ξερεις πιο ειναι οτι δεν τρωγεται ο μλκ με τιποτα
μαλακα εγω με σκουτερ με τετοια ζεστη δεν εβγαινα ουτε για να παω να γαμησω την Μονικα Μπελουτσι που να με παρακαλαγε γονατιστηΚαργιολες πάω για το πρωτον βοηθειών
μην πας ακομη περιμενε εχω μεσο στο πρωτοΚαργιολες πάω για το πρωτον βοηθειών