TASSOS karipidis
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 29 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 24
- Like
- 39.192
- Πόντοι
- 8.646
την πετσετα μην ξεχασεις και ιδρωσειςΠάω για κανένα σαλατικό.
την πετσετα μην ξεχασεις και ιδρωσειςΠάω για κανένα σαλατικό.
Έχω τρεις τέσσερις μαζί πάντατην πετσετα μην ξεχασεις και ιδρωσεις
καπου τριγυρω σε καποια υπερπολυτελη κατοικια θα ειναι ο ΝΙΠΛΑΡΟΣ με capuccino στο χερικαιγεται το συμπαν μαλακαααααααααααααααααααααα λιωνει η ασφαλτος εχει ξεφλουδισει το δερμα μου
σκατοψυχος φιλε ,ΣΚΑΤΟΨΥΧΟΣκαπου τριγυρω σε καποια υπερπολυτελη κατοικια θα ειναι ο ΝΙΠΛΑΡΟΣ με capuccino στο χερι
σε κοιταει φορωντας μπουφαν απο parnass ski και γελαει απο τα εγκατα της ψυχης του.
ΣΤΑΝΤΑΡ ΣΟΥ ΛΕΩ.
Tί γίνεται ρε; Θα πεθάνουμε όλοι !!!!!!!!!
εσυ αμα ψοφησεις θα εχουμε θεμα δεν πλενεις και τα ποδια σου οποτε θα μυριζει ολος ο νομος αττικης μαζι με την ευβοια
Σε πειραξε ο ήλιος εσένα δεν εξηγείται αλλιώς η μαλακίες που λες .εσυ αμα ψοφησεις θα εχουμε θεμα δεν πλενεις και τα ποδια σου οποτε θα μυριζει ολος ο νομος αττικης μαζι με την ευβοια
Να δώσω συγχαρητήρια δια την νίκη και την πρόκριση σας επί τον μπάσταρδων (αζέρων) των τούρκων
Ευχαριστούμε μαν και εσάς εύχομαι πρόκριση σήμερα .Να δώσω συγχαρητήρια δια την νίκη και την πρόκριση σας επί τον μπάσταρδων (αζέρων) των τούρκων
Εγώ το βλέπω χλωμό κάποια παιδιά το βλέπουν εύκολο, Κυριακή κοντή γιορτή θα δείξει.Ευχαριστούμε μαν και εσάς εύχομαι πρόκριση σήμερα .
τι παιζατε ταβλι με αζζερους και τους κερδισατεΕυχαριστούμε μαν και εσάς εύχομαι πρόκριση σήμερα .
Μην μπερδεύεται εσύ δε ξέρεις από αυτά πήγαινε για κανένα κοκοβιο.τι παιζατε ταβλι με αζζερους και τους κερδισατε
Ευχαριστούμε μαν και εσάς εύχομαι πρόκριση σήμερα .
Δενδροποταμος deathmatch gypsy road warriors...Tί γίνεται ρε; Θα πεθάνουμε όλοι !!!!!!!!!
σε βρηκα μολις πιαστηκεςΜην μπερδεύεται εσύ δε ξέρεις από αυτά πήγαινε για κανένα κοκοβιο.
σε βρηκα μολις πιαστηκες
μην περιμενετε να ψοφησει ολους θα μας θαψει ο ανηψιος του δρακουμελ
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Αθηναιε ΖΕΙΣ;