Νίπλης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2013
- Like
- 78.009
- Πόντοι
- 12.756
τσακω ενυδατωσηαισθανομαι κουρασμενος...απο την πολυ ζεστη θα ειναι η αφυδατωνομαι κιολας
τσακω ενυδατωσηαισθανομαι κουρασμενος...απο την πολυ ζεστη θα ειναι η αφυδατωνομαι κιολας
α μπραβο , μαθε τους μπαλιτσα τους πλεμπαιουςΟταν είχα ρωτήσει για daikin πριν απο είκοσι περίπου χρόνια στην αντιπροσωπεία που ήταν στην Συγγρού μου είχαν πεί ότι είναι αποδοτικά μέχρι και 50 ℃ εξωτερική θερμοκρασία μετά απο αυτήν δουλεύουνε σαν ανεμιστηράκια.
τογιοτομι και φουτζιτσου στον πατο σουα μπραβο , μαθε τους μπαλιτσα τους πλεμπαιους
να μαθουν τι παει να πει ποιοτητα
πανε και παιρνουν κινεζους και μαλακιες που στους 40 βαθμους ΑΠΛΑ ΚΑΙΝΕ ΡΕΥΜΑ δεν μπορουν οι συμπιεστες τους να κανουν ψυξη
ΕΙΜΑΙ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΜΕΝΟΣ ΓΙΑ ΑΚΡΑΙΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ , ΑΚΡΑΙΕΣ !!!
πρεπει να λες και τα btu τα BTUτογιοτομι και φουτζιτσου στον πατο σου
9000 kai 12000πρεπει να λες και τα btu τα BTU
φουτσιτου πηρες δωρο και την μηχανη ραψιματος ? για να σου μανταρει τα σωβρακα η κυρά ?τογιοτομι και φουτζιτσου στον πατο σου
ο νιπλης 24000 εχει στον ακαλυπτο για πλακα9000 kai 12000
12 εχω στο wcο νιπλης 24000 εχει στον ακαλυπτο για πλακα
re se gamane leme kai ta 2φουτσιτου πηρες δωρο και την μηχανη ραψιματος ? για να σου μανταρει τα σωβρακα η κυρά ?
Καλα 9αρι δεν θα επαιρνα ουτε για το αποθηκάκι που βαζω τα εργαλεια του κηπουre se gamane leme kai ta 2
ρε μλκ με πνιξεςΚαλα 9αρι δεν θα επαιρνα ουτε για το αποθηκάκι που βαζω τα εργαλεια του κηπου
9αρι βρε μαλακα καλυτερα να βαλεις τον μπαρο να σου κανει αερα με τον ριζοσπαστη στην μαπα
καλυτερα θα ειναι , και θα καις και λιγοτερο ρευμα
δεν ντραπηκες να ζητησεις να σου φερουν 9αρι σπιτι ?
δεν ντραπηκες να πεις του πωλητη θελω 9αρι ? θα νομιζε οτι το θες για το σπιτακι απο τις γατες
τα τογιοτομι ειναι καλα , ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ , αλλα αμα πηρε το 9αρι ειναι σαν τα μπαρμπαδια που δεν ειχαν λεφτα και επαιρναν μερσεντες 190Ε 1.8 κυβικαΑΘΗΝΑΙΑΡΕ κι εσυ ΤΟΓΙΟΤΟΜΑΡΑ!;;;
Ετσι το δωματιο…Κρεμλινο!
Μου βγήκαν τα μάτια!re se gamane leme kai ta 2
δεξιος ειναι , ο Αθηναιος ειναι κουμουνι , που παιρνει 567 ευρω καθαρά και κουραζεται και στην δουλεια και θελει και διακοπεςΜισο μισο! Ο μπαρος ειναι κουμουνι;;;
και δεμουτοπατε και του γραφω σπιτια;;;
κομμουνι και ψεκαςΜισο μισο! Ο μπαρος ειναι κουμουνι;;;
και δεμουτοπατε και του γραφω σπιτια;;;
γαμιολα γεννηθηκα με τον Πυρσο στο ΔΕΞΙΟ μου μπρατσο..δεξιος ειναι , ο Αθηναιος ειναι κουμουνι , που παιρνει 567 ευρω καθαρά και κουραζεται και στην δουλεια και θελει και διακοπες
Τωρα θα παίρνει + 2% αύξηση που το πας αυτοδεξιος ειναι , ο Αθηναιος ειναι κουμουνι , που παιρνει 567 ευρω καθαρά και κουραζεται και στην δουλεια και θελει και διακοπες