Νίπλης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2013
- Like
- 78.009
- Πόντοι
- 12.756
θα εσβησε μαλλον ο πυρσος με το 9αρι κλιμαστικο , να καθεσαι απο την αλλη πλευραγαμιολα γεννηθηκα με τον Πυρσο στο ΔΕΞΙΟ μου μπρατσο..
θα εσβησε μαλλον ο πυρσος με το 9αρι κλιμαστικο , να καθεσαι απο την αλλη πλευραγαμιολα γεννηθηκα με τον Πυρσο στο ΔΕΞΙΟ μου μπρατσο..
αφου σκεφτομαι να βαλω νταικιν τωραΤωρα θα παίρνει + 2% αύξηση που το πας αυτο
τσακω το μελανι που μαζεψαθα εσβησε μαλλον ο πυρσος με το 9αρι κλιμαστικο , να καθεσαι απο την αλλη πλευρα
Αν θες να γίνει η δουλειά σου Blackops Stealth Phone το 2 (τττού - Κυπριακά)
Για βρωμοδουλειές, καθαροδουλειές, φανερές, μυστικές, σημαντικές, ασήμαντες, χειρωνακτικές, πνευματικές, ακριβές, φτηνές, κ.α
Με μαρτυρίες από ανθρώπους της δουλειάς που το δοκίμασαν και βγήκαν ασπροπρόσωποι.
Σφήνα βίντεο πραγματικής μαρτυρίας:
"Termin: Πριν 5 χρόνια που ήμουν ανακατεμένος σε κάτι βρωμοδουλειές μας ειχαν δωσει κατι blackphone 2 για να είμαστε τελειωw αόρατοι."
Χρησιμοποιείς, σπας, πετάς ! Εγγύηση !!!
Νέο Blackops Stealth Phone το 2 (τττού - Κυπριακά) ... ΤΑ ΛΙΓΟΥΡΕΥΕΣΤΕΕΕΕΕΕΕΕ ??????!!!!!!!
βαλε με δοσεις το τηλεκοντρολ μονο , μπορει και να σου φτασουναφου σκεφτομαι να βαλω νταικιν τωρα
κάνεις λάθος!το μονο καλο στο μπερυ ειναι η πιτσιρικα που κανει τον καφε στο μαγαζι της γλυφαδας , εχει ωραια πρασινα ματια , ψηλό κυριλε μαζεμενο κοριτσακι
ο καφες ειναι με τον που στον δωσει ανακατευεις λιγο με το καλαμακι και τον ριχνεις στον πρωτο καδο που βρισκεις στο δρομο σου
ΙΑΝΟΥΑΡΙΟ που θα παρω το 2%βαλε με δοσεις το τηλεκοντρολ μονο , μπορει και να σου φτασουν
σε παρακαλω,ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ...μονο απο Ιταλια με τσαρτερ πινει τον καφε του ο Νιπλακοςκάνεις λάθος!
παλια χωρις λεφτα τον χειμωνα καθοσουν εξω απο τα μπουζουκια οσο γινεται πιο κοντα στην πορτα μεσα στο σαξο με μπυριτσα και ακουγες προγραμμαΙΑΝΟΥΑΡΙΟ που θα παρω το 2%
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
σε παρακαλω,ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ...μονο απο Ιταλια με τσαρτερ πινει τον καφε του ο Νιπλακος
και θα παιρνω 12αρι τωρα μπουκαλο με τη αυξηση θα καθομαι πρωτα τραπεζια στους καναπεδεςπαλια χωρις λεφτα τον χειμωνα καθοσουν εξω απο τα μπουζουκια οσο γινεται πιο κοντα στην πορτα μεσα στο σαξο με μπυριτσα και ακουγες προγραμμα
τωρα με την αυξηση , θα μπαινεις μεσα θα δινεις μπουφαν στην γκαρνταρομπα ιθα σου δινει νουμερο ,θα το κρατας ενα λεπτο θα το δινεις πισω μαζι με ττην αυξηση 10ευρω που πηρες και θα της λες καληνυχτα ευχαριστουμε πολυ.
Νίπλη θες να αγαπήσεις και να αγαπηθείς με την πιτσιρίκα?το μονο καλο στο μπερυ ειναι η πιτσιρικα που κανει τον καφε στο μαγαζι της γλυφαδας , εχει ωραια πρασινα ματια , ψηλό κυριλε μαζεμενο κοριτσακι
ο καφες ειναι με τον που στον δωσει ανακατευεις λιγο με το καλαμακι και τον ριχνεις στον πρωτο καδο που βρισκεις στο δρομο σου
το πρωι που θα μπεις με το συνεργειο καθαρισμου , ναι εκει θα καθεσαι , αλλα οχι για πολυ , μπορει να σε διωξουνκαι θα παιρνω 12αρι τωρα μπουκαλο με τη αυξηση θα καθομαι πρωτα τραπεζια στους καναπεδες
μην την βαλει να υπογραψει τιποτα μονοΝίπλη θες να αγαπήσεις και να αγαπηθείς με την πιτσιρίκα?
Ποια πτήση???σε παρακαλω,ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ...μονο απο Ιταλια με τσαρτερ πινει τον καφε του ο Νιπλακος
τελευταιος φευγω παντα απο τα μπουζουκια,ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣτο πρωι που θα μπεις με το συνεργειο καθαρισμου , ναι εκει θα καθεσαι , αλλα οχι για πολυ , μπορει να σε διωξουν
εχει λιαρ ιδιωτικο ρε θειο ΙΔΙΩΤΙΚΟΠοια πτήση???
απο Ρωμη απευθειας τσαρτερ..ΠΛΗΡΩΝΕΙ με διγραμμεςΠοια πτήση???
πολυ μικρο για μενα , θα πρεπει να διαβασω 30 τευχη σουπερ κατερινα για να μπορω να συννενοηθωΝίπλη θες να αγαπήσεις και να αγαπηθείς με την πιτσιρίκα?
για πεςπολυ μικρο για μενα , θα πρεπει να διαβασω 30 τευχη σουπερ κατερινα για να μπορω να συννενοηθω
εχω στα σκαρια πολυ καλο κομματι που για λεπτομέριες δεν ειχα καρφωσει παλιοτερα και τωρα Η ΤΥΧΗ μου το εφερε πισω, ΓΙΑΤΙ ΗΤΑΝ ΔΙΚΑΙΟ ΚΑΙ ΕΓΙΝΕ ΠΡΑΞΗ
εχει λιαρ ιδιωτικο ρε θειο ΙΔΙΩΤΙΚΟ
απο Ρωμη απευθειας τσαρτερ..ΠΛΗΡΩΝΕΙ με διγραμμες
μιλα μας γιαυτοπολυ μικρο για μενα , θα πρεπει να διαβασω 30 τευχη σουπερ κατερινα για να μπορω να συννενοηθω
εχω στα σκαρια πολυ καλο κομματι που για λεπτομέριες δεν ειχα καρφωσει παλιοτερα και τωρα Η ΤΥΧΗ μου το εφερε πισω, ΓΙΑΤΙ ΗΤΑΝ ΔΙΚΑΙΟ ΚΑΙ ΕΓΙΝΕ ΠΡΑΞΗ