Νίπλης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2013
- Like
- 78.009
- Πόντοι
- 12.756
κατσε να τα γραψω οπως πρεπει για να μπει μετα ο Μπραμπ και να εχει να πει καμιά μαλακία να του κανει λαικ ο κοσμακης και να μην τον παρει η απο κατωγια πες
μουνι ορθιο χιλιομετρο , 1,85 υψος κορμαρα , ποδι ατελειωτο , βυζι για να ανατριχισασεις
καυλαντιζαμε καιρο για πλακα , εδειχνε οτι γουσταρε αλλα ειχα αλλες στο τσεκ λιστ πριν για ξεσκισμα
με αυτη επισης μου μυριζε σχεση απο ΜΑΚΡΙΑ και ελεγα να το αποφυγω
ενα βραδακι που απο οτι καταλαβα ΜΕΤΑ ειχε ερθει ξεκαθαρα για να τον φαει ( εκανα μετα απολογισμο της βραδιάς στο μυαλο μου γιατι ειχα μπλεξει με αλλο μουνι ) εχασα την ευκαιρία
Μετα χαθηκε αυτη , μαλλον στραβωσε που εριξε τα μουτρα της και ηρθε για να το δωσει , στο μελλον καποια στιγμη την πετυχα εξω με μια αλλη παρεα που ηξερα
η τυπισσα ειχε παντρευτει εναν τυπά ( καλως τυπακος του μιλησα λιγο εκεινη την βραδιά ) 2 χρονια παντρεμενοι , 3 μαζι κτλ κτλ τκλ
για να μην στα πολυλογο και χαλας και ρευμα με το κλιματιστικο μαντεψε την συνέχεια
Εμφανιστηκε ξανά , εγω τυπικος κτλ ξερεις τωρα εκανα τον μαλακα
και η τυπισσα μου πετάει
-χωρισα να ξερεις ..
λεω - ενδιαφερουσα πληροφορία
να βγουμε θελει , της εχει λειψει η ΠΑΡΕΑ ΜΟΥ ...και οτι αφησαμε κατι στην μεση.
μολις το εκλεισα το τηλ να ξερεις τσιμπισα 2 βαθμους κατω το daikin , ετσι για το γλεντι