brabus67
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 9 Οκτ 2010
- Like
- 14.766
- Πόντοι
- 2.606
ας επαιρνες ψωμι απ το φουρνοκανει ζεστη δεν θα μπορεσω να αποδωσω
ας επαιρνες ψωμι απ το φουρνοκανει ζεστη δεν θα μπορεσω να αποδωσω
δεν ειναι το ιδιοας επερνες ψωμι απ το φουρνο
τοτε να πληρωσεις ανταποδοτικο τελος σωστα οπως πρεπειδεν ειναι το ιδιο
θα το παλεψωτοτε να πληρωσεις ανταποδοτικο τελος σωστα οπως πρεπει
Ο μουνης εχει ακουσει παλιες ιστοριες απο παππουδες ή τα ξεσηκωσε απο παλια ελληνικη ταινια και μας το παιζει Ξανθοπουλος.βαζει και την γυναικα να ζυμωνει η καημενη ψωμι ετσι και δεν την καβαλησει καλα το βραδυ βλεπω να τον κυνηγαει με τον μπλαστη
δεν πιστευω να σε νικησει???θα το παλεψω
πολυ πιθανοδεν πιστευω να σε νικησει???
βλεπω το βραδυ αντι να φωναζεις χυνω χυνω να φωναζεις περδομαι περδομαιπολυ πιθανο
athinaios by night..βλεπω το βραδυ αντι να φωναζεις χυνω χυνω να φωναζεις περδομαι περδομαι
Οταν είχα ρωτήσει για daikin πριν απο είκοσι περίπου χρόνια στην αντιπροσωπεία που ήταν στην Συγγρού μου είχαν πεί ότι είναι αποδοτικά μέχρι και 50 ℃ εξωτερική θερμοκρασία μετά απο αυτήν δουλεύουνε σαν ανεμιστηράκια.κανένα προβλημα , ΚΑΝΕΝΑ , αντεχει το daikin !!!!
τον γαμησες τωρα,ΤΟΝ ΓΑΜΗΣΕΣΟταν είχα ρωτήσει για daikin πριν απο είκοσι περίπου χρόνια στην αντιπροσωπεία που ήταν στην Συγγρού μου είχαν πεί ότι είναι αποδοτικά μέχρι και 50 ℃ εξωτερική θερμοκρασία μετά απο αυτήν δουλεύουνε σαν ανεμιστηράκια.
40 βαθμους εχει...λιωσαμε,ΛΙΩΣΑΜΕ
παμε βιλα Νιπλη να μας τραταρει καμμια μαργαριταΛιώνουμε,ΛΙΏΝΟΥΜΕ ΛΕΜΕ ........
Δεν ξέρω τί τον έκανα αγαπητέ μου φίλε, αλλά όλα τα άλλα συμπεριλαμβανομένων και αυτών που έχω εγώ είναι αποδοτικά μέχρι τους 43 ℃ max ........τον γαμησες τωρα,ΤΟΝ ΓΑΜΗΣΕΣ
τι ηθελες και το ειπες αυτο τωρα...Δεν ξέρω τί τον έκανα αγαπητέ μου φίλε, αλλά όλα τα άλλα συμπεριλαμβανομένων και αυτών που έχω εγώ είναι αποδοτικά μέχρι τους 43 ℃ max ........
Τα του Καίσαρος τω Καίσαριτι ηθελες και το ειπες αυτο τωρα...
παμε βιλα Νιπλη να μας τραταρει καμμια μαργαριτα