ΑΝΤΖΕΛΟ
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 12 Μαρ 2012
- Like
- 33.591
- Πόντοι
- 5.006
Τι καργιολα που είσαιπολυ κρυο σπιτι, πολυ κρυο....
εκανα λιγο διαδρομο και πηγα να ιδρωσω καταλαθος
Τι καργιολα που είσαιπολυ κρυο σπιτι, πολυ κρυο....
εκανα λιγο διαδρομο και πηγα να ιδρωσω καταλαθος
Τι τσιμπησες μαν μπάμιες;Mην εισαι τσιπης ρε και υπερφορτωνεις αδικα το δικτυο.Παρε τον Ατενεζο να σου κανει αερα,να δουλευει και 24ωρες το 24ωρο,μην μας το παιζει δουλευταρας απο το πσ
τι ειναι αυτα που λες ρε ο ανθρωπος ειναι εγγυηση απλος το πολυ πολυ να σε χωσουν μεσα για πλαστες επιταγεςσιγα μην παω με μεταχρονολογημενες επιταγες θα πληρωσει
οχι βραστα λουκανικα χρυσο μουΤι τσιμπησες μαν μπάμιες;
Σου αρέσουν τασουλη δροσερά ωραία να Τσουλανεοχι βραστα λουκανικα χρυσο μου
αισθανομαι κουρασμενος...απο την πολυ ζεστη θα ειναι η αφυδατωνομαι κιολασ
Σε έχει φάει η γαμιολα ο Νίπλης ΣΕ ΕΧΕΙ ΦΑΕΙ.αισθανομαι κουρασμενος...απο την πολυ ζεστη θα ειναι η αφυδατωνομαι κιολας
ναι ρε φιλε ο μουνης...παθαινει αλλεργια οταν βλεπει ανθρωπο να κουραζεται ΠΟΛΥ και να βγαζει τιμια το λιγοστο ψωμακι τουΣε
Σε έχει φάει η γαμιολα ο Νίπλης ΣΕ ΕΧΕΙ ΦΑΕΙ.
Ναι η χαμουρα.ναι ρε φιλε ο μουνης...παθαινει αλλεργια οταν βλεπει ανθρωπο να κουραζεται ΠΟΛΥ και να βγαζει τιμια το λιγοστο ψωμακι του
αλλουνου ο κωλος τρωωτανε με τα κρεατικα και αλλος ρωταει για τον μακαριτη με τα προβοσκιδουχαΣου αρέσουν τασουλη δροσερά ωραία να Τσουλανε
Αφού είπες άλλος έτριβε το πιπέριαλλουνου ο κωλος τρωωτανε με τα κρεατικα και αλλος ρωταει για τον μακαριτη με τα προβοσκιδουχα
να στειλω την κουμπαρα μου να σου φερει τιποτα?κανα χυμο κανα νερακι κατι?αισθανομαι κουρασμενος...απο την πολυ ζεστη θα ειναι η αφυδατωνομαι κιολας
Oχι αγκιναρες,αρακα,σπανακι και αβοκαντο για φρουτοΤι τσιμπησες μαν μπάμιες;
σημερα εχω φασολαδα,πρασινες ελιες με πιπερια και αφρατο σπιτικο ψωμακιOχι αγκιναρες,αρακα,σπανακι και αβοκαντο για φρουτο
εχει να πεσει κλασιμο θα παρω τον αχορταγο να ειναι σταντμπαεισημερα εχω φασολαδα,πρασινες ελιες με πιπερια και αφρατο σπιτικο ψωμακι
Δεν περιμενα τιποτα καλυτερο απο εσενα,θα πιεις κι ενα τσιπουρο μπομπα,νοθευμενο και θα το παιζεις βιοπαλαιστης στις φαμπρικες της Γερμανιαςσημερα εχω φασολαδα,πρασινες ελιες με πιπερια και αφρατο σπιτικο ψωμακι
βαζει και την γυναικα να ζυμωνει η καημενη ψωμι ετσι και δεν την καβαλησει καλα το βραδυ βλεπω να τον κυνηγαει με τον μπλαστηΔεν περιμενα τιποτα καλυτερο απο εσενα,θα πιεις κι ενα τσιπουρο μπομπα,νοθευμενο και θα το παιζεις βιοπαλαιστης στις φαμπρικες της Γερμανιας
κανει ζεστη δεν θα μπορεσω να αποδωσωβαζει και την γυναικα να ζυμωνει η καημενη ψωμι ετσι και δεν την καβαλησει καλα το βραδυ βλεπω να τον κυνηγαει με τον μπλαστη