athinaios44
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 19 Μαΐ 2018
- Like
- 56.051
- Πόντοι
- 12.756
liosane oi soles,LIOSANEΔωρεάν ψωλάριουμ και σάουνα ... τι άλλο θες ?
Ξάπλωσες κάτω ? Ή το υποθέτεις
liosane oi soles,LIOSANEΔωρεάν ψωλάριουμ και σάουνα ... τι άλλο θες ?
Ξάπλωσες κάτω ? Ή το υποθέτεις
Για πες τι νέα εκεί στο Κουβέϊτ ?liosane oi soles,LIOSANE
ερχεται αμμοθυελα και εχει 60 βαθμουςΓια πες τι νέα εκεί στο Κουβέϊτ ?
Business as usual ... παλιορουτίνα γαμιόλα σ' έχει ρίξει ψυχολογικά ... άιντε να πάρεις άδεια να γυρίσεις όλες τις παραλίες με το σαξο ... εργαλείο !ερχεται αμμοθυελα και εχει 60 βαθμους
εχω υποχρεωσεις δεν ξερω ποτε θα φυγω και αν...ελπιζω μπαρος να μεινει εδω στην θαλπωρη να μου κανει παρεαBusiness as usual ... παλιορουτίνα γαμιόλα σ' έχει ρίξει ψυχολογικά ... άιντε να πάρεις άδεια να γυρίσεις όλες τις παραλίες με το σαξο ... εργαλείο !
Μπάρος είπε θα πάει στο κατώι στη Μύκονο να περιμένει μπας και μπει κανα μουνέτο από σπόντα μέσα να του κάνει παρέα ... μην υπολογίζειςεχω υποχρεωσεις δεν ξερω ποτε θα φυγω και αν...ελπιζω μπαρος να μεινει εδω στην θαλπωρη να μου κανει παρεα
ο γαμιολης ο αμστελακιας..αφιλος σαν το τσαντιρι τουΜπάρος είπε θα πάει στο κατώι στη Μύκονο να περιμένει μπας και μπει κανα μουνέτο από σπόντα μέσα να του κάνει παρέα ... μην υπολογίζεις
Δεν τον ειδα! Θα χει βουλιαξει στο καναπε με τα ποπκορν του!ΚΑΡΑΜΑΝΑΡΕ φανηκε ο ΜΠΑΤΣΟΚΟΣ;
αν τον δεις σφυρα να φαει το Μπλιτζκριγκ τουΔεν τον ειδα! Θα χει βουλιαξει στο καναπε με τα ποπκορν του!
Ποια χρονιά ήρθε Ελλάδα ? '91 ? '92 ?ο γαμιολης ο αμστελακιας..αφιλος σαν το τσαντιρι του
Αμστελ πινει ο μπαρος;;ο γαμιολης ο αμστελακιας..αφιλος σαν το τσαντιρι του
εδω γεννηθηκε και ανελιχθηκε σε Πριγκηψ του ΖεφυριουΠοια χρονιά ήρθε Ελλάδα ? '91 ? '92 ?
κατουρημενη κιολαςΑμστελ πινει ο μπαρος;;
Πολιτικες εξελιξεις ειχε φανει καποια φαση!αν τον δεις σφυρα να φαει το Μπλιτζκριγκ του
Ρομά προφίλ Β' κατάλαβαεδω γεννηθηκε και ανελιχθηκε σε Πριγκηψ του Ζεφυριου
Τι;;; Σε …οπαδο της ρομα θ αφησω τα σπιτια μου;;;Ρομά προφίλ Β' κατάλαβα
Γιουφτος εννοει... προσεχε,ΠΡΟΣΕΧΕΤι;;; Σε …οπαδο της ρομα θ αφησω τα σπιτια μου;;;
Το ξερω… εμπλεξαα!!!Γιουφτος εννοει... προσεχε,ΠΡΟΣΕΧΕ
ασε θα σε ξεμπλεξουμε εμεις....ε οχι να γινουν οι σπιταρωνες σου τσαντηροφωλιες δεν το δεχομαιΤο ξερω… εμπλεξαα!!!