athinaios44
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 19 Μαΐ 2018
- Like
- 56.319
- Πόντοι
- 12.756
ΛΑΙΚΗ ΔΕΞΙΑ ΜΟΝΟ ![Wanker :wanker: :wanker:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/wanker.gif)
![Wanker :wanker: :wanker:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/wanker.gif)
γιακουματοςΛΑΙΚΗ ΔΕΞΙΑ ΜΟΝΟ![]()
λαικος ηγετης,λαικη οικογενεια Μητσοτακεικο σωνουν διαχρονικα το Γκριχελαντειμαι τροσκιστης και κανω εισοδισμο στο βρετανικο εργατικο κομμα
πρακτορας του κορμπιν ειμαι
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
γιακουματος![]()
![]()
![]()
ενα ειναι το κομμα τυπε
ενα
,
Με τον Σαββίδη παρόλο που έχουμε το ίδιο επιχειρηματικό mindset, έχουμε ακόμα κι εκεί κάποιες διαφορές, πχ αυτός έγραφε ότι όταν επιτύχεις τους στόχους σου πρέπει να μοιράζεις τη γνώση σου δωρεάν. Εγώ πιστεύω ότι πρέπει να χρεώνεις πάντα. Είναι μεγάλο το θέμα. Στα υπόλοιπα θέματα πχ για γυναίκες, δεν έχουμε ομοιότητες.οπως δεν μου κανει και ο καλογερος για σαββιδης τωρα τελευταια
στην αρχη και γω νομιζα ειναι ο σαββ αλλα τωρα τσου...
ειπα για καλογερο πιο πολυ για τον μαλκολμ μου κανει αλλα δεν κοβω και τα αρχιδια μου![]()
στον περισσο ουτε τον ξερουν κανΘα μείνει εντελώς μεταξύ ημών, και του Περισσού τον οποίον έχω σε ανοιχτή ακρόαση.
μαλλον για πρακτορα ΘΟΥ-ΒΟΥ σε κοβωειμαι τροσκιστης και κανω εισοδισμο στο βρετανικο εργατικο κομμα
πρακτορας του κορμπιν ειμαι
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
γιακουματος![]()
![]()
![]()
λαικος ηγετης,λαικη οικογενεια Μητσοτακεικο σωνουν διαχρονικα το Γκριχελαντ
οχιΕρώτηση.
Αν, λέω άν, εκφράσεις εδώ διασπαστικές απόψεις, στο κόμμα πώς θα σε αναγνωρίσουν;
Τους έχεις δηλώσει πως γράφεις στο Bou, και με ποιό ψευδώνυμο;
οχι
ξερει φυσικα στελεχος του κομματος υπευθυνος προπαγανδας πως γραφει αλλο στελεχος
αλλα για λογους αυτοπροστασιας δεν γνωριζομαστε
υπαρχει καπου σε ασφαλες σημειο τα νικνειμ μας υπο την ευθυνη τριτου στελεχους
ειναι ομως ασφαλισμενα και δεν τα εχει δει κανεις
οοταν εντωπυστει υποπτο υλικο εχω το δικαωμα η εγω η το αλλο στελεχος να ζητησουμε επιβεβαιβεωση
αν μ γινει καταγγελια επισημη το τριτο στελεχος θα ανοιξει το σφαλισμενο σημειο με τα νικνειμ
αν γινει αντιστοιχιση θα αποδειχθω οτι ειμαι εγω που γραφω οντως
ημουνα κυριος ομιλητης φυσικαΜε χαρά μου παρατηρώ πως κρατάτε ακόμα ψηλά την σημαία του Σταλινισμού.
Μέχρι και ειδική ημερίδα κάνατε, για να δικαιώσετε έναν εθνοκαθαριστή που προέβει σε μαζικές γενοκτονίες.
Μπράβο βρε...
Και είς κατώτερα.![]()
ημουνα κυριος ομιλητης φυσικα
Ρουφάς και κάτι άλλο, αλλά ας μην το κάνουμε θέμα.Ρουφαω γνωση σημερις απο το νημα![]()
![]()
![]()
πως απαγορευτηκε ?Και για πέιτε μας...
Αφού ο Μαρξ βάσισε όλη την πάλη των τάξεωντου στην περιβόητη θεωρία της "κοινωνική μεταβολής" που θα φέρει τελικά την δικτατορία του προλεταριάτου, γιατί μετέπειτα αυτή η "κοινωνική μεταβολή" απαγορεύθηκε και συνεχίζεται να απαγορεύεται;
πως απαγορευτηκε ?
σημασια δεν εχει το ποτο αλλα ο τοπος και η παρεαΣας βλέπω σύντομα να πίνετε Λογκοβούλιν με τον κ. Από το 199τόσο.![]()
σημασια δεν εχει το ποτο αλλα ο τοπος και η παρεα
![]()
υπαρχει και τυφλωση απο την πολυΣτη δική τους περίπτωση έχει και παραέχει, διότι η διαφορά μεταξύ Λογκοβούλιν με Λαγκαβούλιν είναι τύφλωση από ξυλόπνευμα.![]()
υπαρχει και τυφλωση απο την πολυ![]()