Νίπλης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2013
- Like
- 78.552
- Πόντοι
- 12.756
αν εισαι εκει , πες μεχρι πότε θα είσαισημασια δεν εχει το ποτο αλλα ο τοπος και η παρεα
![]()
αν εισαι εκει , πες μεχρι πότε θα είσαισημασια δεν εχει το ποτο αλλα ο τοπος και η παρεα
![]()
καλοκαιρι θα ξαναπαω, μαλλον Ιουλιοαν εισαι εκει , πες μεχρι πότε θα είσαι
αν εισαι εκει , πες μεχρι πότε θα είσαι
δεν εχει τυχη ποτέ να περάσω απο εκει , μεχρι Αοστα και μοντ μπλανκ τριγυρωΑν σας προκύψει, ελάτε μέχρι την Ανεσί, σε καμιά 20ριά μέρες.![]()
πρεπει να κατεβω εκει συντομα..καλοκαιρι θα ξαναπαω, μαλλον Ιουλιο
παρε και μία κεντρώα βαθεια μεσα στην γυαλιστερη κωλάρα σουΛΑΙΚΗ ΔΕΞΙΑ ΜΟΝΟ![]()
Θα σου ελεγα να προσκαλεσεις και κανα ινσταγκραμοβιζιτονι, λιγες θα αρνηθουν φωτο εκειπρεπει να κατεβω εκει συντομα..
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
δεν εχει τυχη ποτέ να περάσω απο εκει , μεχρι Αοστα και μοντ μπλανκ τριγυρω
εχω ακουσει καλά λογια όμως
ξεκινα κριτικες για μεταξι οπως ο μπαρμπαγκεουλαςπως θα γινω τιμημενος ξερουμε?
πως θα γινω τιμημενος ξερουμε?
eγω απορω γιατι δεν σε εχουν κανει ακομη...πως θα γινω τιμημενος ξερουμε?
πρεπει να κατεβω εκει συντομα..
εχεις και ενα συν τοσες φορες εχεις αναδειχθει εδω μεσα με τιτλους - διακρισεις .... αστα παντου βυσμακι εγω απορω
ιδια ηλικια με τον αγιο εχω
Στον κ. Μουνίπουλόβερ.υπαρχει καπου που μπορω να κανω αιτημα?
με 18 χιλιαδες ποντους.πως θα γινω τιμημενος ξερουμε?
δε ειδα τι συνεβει, αλλα εγκαλω τους παντες να δειξουν κυριλε συμπεριφοραΜε χαρά μου παρατηρώ πως τα σχετικά με τον ¨ανδρισμό¨ των συμμετεχόντνω δηκτικά σχόλια, συνεχίζονται εκατέρωθεν.
Που είναι ο κ. Σοκολάτας να εγκαλέσει;![]()
με 18 χιλιαδες ποντους.
Σας εγκαλω κυριε, εγω απλα ειδα τους ποντους που εχετε εσεις.Μέσα στον κώλο του όλοι εννοείται!![]()
αρα παπατζιληκι να πεις απλος την μλκιαΣας εγκαλω κυριε, εγω απλα ειδα τους ποντους που εχετε εσεις.
Απλα λογω των φτωχων ελληνικων μου το αφησα ετσι, χωρις εξηγηση, αφηνοντας την ασιστ για αλλους