The Saint*
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 90
- Like
- 41.290
- Πόντοι
- 25.467
αρα παπατζιληκι να πεις απλος την μλκια
Τον μαλάκα πολλοί τον μέμφθησαν. Την μαλακία (ειδικά άμα πετύχει και σου κόβονται τα γόνατα) ουδείς.
αρα παπατζιληκι να πεις απλος την μλκια
τι μπορει να περιμενει κανεις απο μεταναστες πρωτης γενιας.αρα παπατζιληκι να πεις απλος την μλκια
ειδικα αν ειναι απο το απαλο χέρι του Πλαζα-ατενεΤον μαλάκα πολλοί τον μέμφθησαν. Την μαλακία (ειδικά άμα πετύχει και σου κόβονται τα γόνατα) ουδείς.![]()
τι μπορει να περιμενει κανεις απο μεταναστες πρωτης γενιας.
(απλως)
απλος η γνωστη μαλακιαΠαλαιά αλβανική παροιμία το παραπάνω;
μαθημα ζωηςΠαλαιά αλβανική παροιμία το παραπάνω;
μαθημα ζωης
Η παραδοσεις ειναι που μετρανε.Είσθε σοφός αλβανός.
Εύγε που συνεχίζετε την παράδοση των προγώνων σας.![]()
Τι κάνετε φίλτατε?Είσθε σοφός αλβανός.
Εύγε που συνεχίζετε την παράδοση των προγόνων σας.![]()
Η παραδοσεις ειναι που μετρανε.
Τι κάνετε φίλτατε?
μαρω λυτρα??? την γαμουσα ανεταΣαφώς.
Αφού όμως έχουμε εισπράξει πρώτα τα λύτρα.![]()
μαρω λυτρα??? την γαμουσα ανετα
μουνια θα γαμαμε τωρα...
αυτη πρεπει να δινει μονη της κιολας
τα ιδια και χειροτερα θα εχουμε αγιε μου...Εσείς να προετοιμαστείτε για το αυριανό διαγώνισμα.
Είδατε τους Ατενέζο και Μουνιβαγόνι που ήλθαν αδιάβαστοι και κόπηκαν;
Μην έχουμε μια από τα ίδια αύριο!
Και εγώ εδώ περνάω καλά (οπως και μια άλλη ψυχή) στην Βαλχάλα όπου βρίσκομαι.Εδώ με τους νεαρούς...
Γράφω χαζομάρες για να περάσει η ώρα, αλλά κυρίως για να επιβεβαιώσω τον χαρακτηρισμό του λούζερ που μου χρέωσε ο γουίνερ κ. Καβλαοκαλαμόγερος.![]()
καμια βαλκυρια στειλε και απο δωΚαι εγώ εδώ περνάω καλά (οπως και μια άλλη ψυχή) στην Βαλχάλα όπου βρίσκομαι.
Δήλωσε ένθερμα και εγγράφως την πίστη σου στον Όντιν και όλα θα γίνουνκαμια βαλκυρια στειλε και απο δω
βγαζω και το ενα ματι δεν εχω θεμαΔήλωσε ένθερμα και εγγράφως την πίστη σου στον Όντιν και όλα θα γίνουν