Νέα

Φύλλο Μηδέν (Η λέσχη των ηττημένων)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα The Saint*
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 168K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (0 μέλη και 10 επισκέπτες)

Ποιο μέλος γράφει τις πιο αξιόπιστες κριτικές;

• Annapurna

Ψήφοι: 1 4,3%
  • Elganador

Ψήφοι: 2 8,7%
  • Κανείς από τους δύο

Ψήφοι: 4 17,4%
  • Τα βυζιά της Μπακοδήμου (άσχετο αλλά κλασικό)

Ψήφοι: 7 30,4%
  • Ο κώλος της Ιωάννας Τριανταφυλλίδου (πάλι άσχετο αλλά μου αρέσει)

Ψήφοι: 14 60,9%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    23
  • Η ψηφοφορία έκλεισε .

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
56.234
Πόντοι
12.756
αντε και ενα τελευταιο...ειμαι με γκομενα στην Κυμης που πιο πριν μου εχει κανει μαγκιες σε κλαμπ του στυλ χορευω με αλλους,σε γραφω και ειμαι μοιραια...
μπαινει σαξαρα ,της λεω πουτανα χωριζουμε και αρχιζει να με κοπαναει με μπουνιες και νυχιες Κυμης και εγω παω κομματια..μου πεταει το κινητο εξω,να τρεχει αιμα απο την κεφαλα μου απο τις νυχιες, φευγουν κατι τιμονια παμε να σκοτωθουμε,τις τραβαω κατι μπουκετα κοιλια και της λεω ΣΚΑΣΕ μεχρι να σε παω σπιτι θα κοιτας το τζαμι...την παω σπιτι ,βγαινει εξω,με βριζει και εγω γυρναω απελευθερωμενος σπιτι με αιματα :tooth:

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.294
Πόντοι
8.006
Τωρα που λεει αυτο ο νιπλης για το αυτοκινητο θυμηθηκα μια δικη μου φαση

Ειμαι στο παρκινγκ του βασιλοπουλου, φορτωμενος με κατι σακουλες και παω για το αυτοκινητο
Βαζω το κλειδι, τιποτα
Αρχιζω και βριζω, τι στο διαολο επαθε η κλειδαρια και δεν ανοιγει, προσπαθω ξανα και ξανα, τιποτα.
Ερχεται ενας τυπος κοντα μου, κυριε να σας πω κατι
Τον περναω για ζητιανο, δεν εχω ψιλα του λεω, αφησε με
Κυριε να σας πω κατι
Σου ειπα ασε με
Μα κυριε προσπαθειτε να μπειτε στο αυτοκινητο μου

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.294
Πόντοι
8.006
αντε και ενα τελευταιο...ειμαι με γκομενα στην Κυμης που πιο πριν μου εχει κανει μαγκιες σε κλαμπ του στυλ χορευω με αλλους,σε γραφω και ειμαι μοιραια...
μπαινει σαξαρα ,της λεω πουτανα χωριζουμε και αρχιζει να με κοπαναει με μπουνιες και νυχιες Κυμης και εγω παω κομματια..μου πεταει το κινητο εξω,να τρεχει αιμα απο την κεφαλα μου απο τις νυχιες, φευγουν κατι τιμονια παμε να σκοτωθουμε,τις τραβαω κατι μπουκετα κοιλια και της λεω ΣΚΑΣΕ μεχρι να σε παω σπιτι θα κοιτας το τζαμι...την παω σπιτι ,βγαινει εξω,με βριζει και εγω γυρναω απελευθερωμενος σπιτι με αιματα :tooth:
Ρε μαλακες δεν εχει χωρισει κανενας σας φυσιολογικα ποτέ?

Άχθος Αρούρης

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Απρ 2021
Κριτικές
66
Like
20.649
Πόντοι
14.936
Τωρα αν βαλω κανεναν φιδουκλα θα ειμαι κακος? ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΚΑΚΟΣ?
1627085459905.png

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
78.405
Πόντοι
12.756
ναι ρε τρελιαρη τα κλειδια πως?
παω με το δικο μου, ερχετε παρκαδορος ανοιγει πορτα πηδαω εξω του λεω τσιμπα το παιχτη και τον βλεπω που κανει μανουβρες και το βαζει κοντα στην πορτα μουρη.
ηταν και κυριλε και το εβαλε , προφανως εσκασε καποιος με ολοιδιο με το δικό μου πιο καθαρό κτλ , και πηραν το δικο μου και εβαλαν αυτουνου
βγαινω εγω πιο αργα παω προς το αυτοκινητο λεω που ειναι τα κλειδια και εγω ενα 50ευρω στο χερι
ερχετε παρκαδορος αλλος που προφανως με ειχε δει οτι ειχα σκασει με ενα τετοιο , παει να μου δωσει κλειδια μου λεει νουμερακι, λεω γαμησε με το εχει η αλλη στην τσαντα και του σπρωχνω το 50ευρω , μου δινει κλειδια γινομαι λουης
καθισμα πειραγμενο αλλα λεω ο παρκαδορος θα ηταν καμια ταπα και δεν εφτανε πεταλια
και οι σταθμοι ηταν καπως περιεργοι , αν και δεν καταλαβαινα και πολλα ειχα πιει
φτανω σπιτι και ψαχνω κανα 10λεπτο το κοντρολ απο το γκαραζ , και δεν το βρισκω , λεω μου το εχασαν τα μουνια στο παρκινγκ να δεις
και τελικα οπως ανοιγω το ντουλαπακι βλεπω κατι πουρα , λεω κατι δεν παει καλα , κατεβαινω κοιταω πινακιδα λεω καταπληκτικα
πισω island, ο αλλος που ηταν το αυτοκινητο του δεν πηρε χαμπαρι , ακομα μεσα ηταν

Άχθος Αρούρης

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Απρ 2021
Κριτικές
66
Like
20.649
Πόντοι
14.936
θα τον γαμησω,ΘΑ ΤΟΝ ΓΑΜΗΣΩ εξω απο τα δικαστηρια
δεν την εβαλα για τον ΝΙΠΛΑΚΟ μην παρεξηγηθω.απλα επειδη ειπε ο Αλεξ να στειλει την βρηκα και την ανεβασα.
τον ΝΙΠΛΑΚΟ εγω τον πιστευω.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.294
Πόντοι
8.006
παω με το δικο μου, ερχετε παρκαδορος ανοιγει πορτα πηδαω εξω του λεω τσιμπα το παιχτη και τον βλεπω που κανει μανουβρες και το βαζει κοντα στην πορτα μουρη.
ηταν και κυριλε και το εβαλε , προφανως εσκασε καποιος με ολοιδιο με το δικό μου πιο καθαρό κτλ , και πηραν το δικο μου και εβαλαν αυτουνου
βγαινω εγω πιο αργα παω προς το αυτοκινητο λεω που ειναι τα κλειδια και εγω ενα 50ευρω στο χερι
ερχετε παρκαδορος αλλος που προφανως με ειχε δει οτι ειχα σκασει με ενα τετοιο , παει να μου δωσει κλειδια μου λεει νουμερακι, λεω γαμησε με το εχει η αλλη στην τσαντα και του σπρωχνω το 50ευρω , μου δινει κλειδια γινομαι λουης
καθισμα πειραγμενο αλλα λεω ο παρκαδορος θα ηταν καμια ταπα και δεν εφτανε πεταλια
και οι σταθμοι ηταν καπως περιεργοι , αν και δεν καταλαβαινα και πολλα ειχα πιει
φτανω σπιτι και ψαχνω κανα 10λεπτο το κοντρολ απο το γκαραζ , και δεν το βρισκω , λεω μου το εχασαν τα μουνια στο παρκινγκ να δεις
και τελικα οπως ανοιγω το ντουλαπακι βλεπω κατι πουρα , λεω κατι δεν παει καλα , κατεβαινω κοιταω πινακιδα λεω καταπληκτικα
πισω island, ο αλλος που ηταν το αυτοκινητο του δεν πηρε χαμπαρι , ακομα μεσα ηταν
Το 50ευρο το πηρες πισω?

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
56.234
Πόντοι
12.756
ΚΑΡΑΜΑΝΑΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

δεν την εβαλα για τον ΝΙΠΛΑΚΟ μην παρεξηγηθω.απλα επειδη ειπε ο Αλεξ να στειλει την βρηκα και την ανεβασα.
τον ΝΙΠΛΑΚΟ εγω τον πιστευω.
.....και γαμαμε ΑΛΕΞΟΥΚΟ

Άχθος Αρούρης

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Απρ 2021
Κριτικές
66
Like
20.649
Πόντοι
14.936
ΝΙΠΛΑΡΕ το τανκ εννοεις?η ειχες αλλο?

Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)

Δ
Απαντήσεις
76
Εμφανίσεις
3K

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom