athinaios44
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 19 Μαΐ 2018
- Like
- 56.234
- Πόντοι
- 12.756
υβριδικο που καιει σαν κονκορντΝΙΠΛΑΡΕ το τανκ εννοεις?η ειχες αλλο?
υβριδικο που καιει σαν κονκορντΝΙΠΛΑΡΕ το τανκ εννοεις?η ειχες αλλο?
Kανενα Cosworth με αεροτομη θα ειχεΝΙΠΛΑΡΕ το τανκ εννοεις?η ειχες αλλο?
θελουμε κι αλλα τετοιααντε και ενα τελευταιο...ειμαι με γκομενα στην Κυμης που πιο πριν μου εχει κανει μαγκιες σε κλαμπ του στυλ χορευω με αλλους,σε γραφω και ειμαι μοιραια...
μπαινει σαξαρα ,της λεω πουτανα χωριζουμε και αρχιζει να με κοπαναει με μπουνιες και νυχιες Κυμης και εγω παω κομματια..μου πεταει το κινητο εξω,να τρεχει αιμα απο την κεφαλα μου απο τις νυχιες, φευγουν κατι τιμονια παμε να σκοτωθουμε,τις τραβαω κατι μπουκετα κοιλια και της λεω ΣΚΑΣΕ μεχρι να σε παω σπιτι θα κοιτας το τζαμι...την παω σπιτι ,βγαινει εξω,με βριζει και εγω γυρναω απελευθερωμενος σπιτι με αιματα
μου στραβωσε ο τρελιαρης?αφου το εγραψα οτι δεν το εστειλα για αυτον μωρε..υβριδικο που καιει σαν κονκορντ
θελουμε κι αλλα τετοια
πως μπορειτε ρε τυποι και τις κοπανάτε εστω και σε άμυνα , εμενα δεν παει το χερι μου
Εγω να μην ξαναπω οτι μου ζητουσε μια πρωην σφαλιαρες στο σεξ και μια φορα που εριξα μια δυνατη σταματησα και ζητουσα συγνωμες ε?θελουμε κι αλλα τετοια
πως μπορειτε ρε τυποι και τις κοπανάτε εστω και σε άμυνα , εμενα δεν παει το χερι μου
μπα κομματια απο κοκο θα ειναιμου στραβωσε ο τρελιαρης?αφου το εγραψα οτι δεν το εστειλα για αυτον μωρε..
ενα που ειχα πριν το τανκ , και το ειχα κανα χρονο , το σουταρα , το ειχε παρει ολη η ΑθηναΝΙΠΛΑΡΕ το τανκ εννοεις?η ειχες αλλο?
θα ΓΚΡΕΜΙΣΤΕΙ Η ΑΘΗΝΑ,ΘΑ ΒΡΕΙ ΑΔΥΝΑΤΗ ΓΥΝΑΙΚΑ Ο ΑΛΕΞΟΥΚΟΣ οταν παμε μπουζουκια μαζι γαμημενεενα που ειχα πριν το τανκ , και το ειχα κανα χρονο , το σουταρα , το ειχε παρει ολη η Αθηνα
το παιζαν ολοι λεφταδες τοτε
γραψε χωρισμους
Πορσε Καγιεν?ενα που ειχα πριν το τανκ , και το ειχα κανα χρονο , το σουταρα , το ειχε παρει ολη η Αθηνα
το παιζαν ολοι λεφταδες τοτε
Τι στοιχημα πας οτι παλι χοντρη θα βρωθα ΓΚΡΕΜΙΣΤΕΙ Η ΑΘΗΝΑ,ΘΑ ΒΡΕΙ ΑΔΥΝΑΤΗ ΓΥΝΑΙΚΑ Ο ΑΛΕΞΟΥΚΟΣ οταν παμε μπουζουκια μαζι γαμημενε
τετοιας κατηγορίαςΠορσε Καγιεν?
σκεφτομαι ρε μαλακα ειναι τοσα πολλαγραψε χωρισμους
Κανεναν αναιμακτο γραψεσκεφτομαι ρε μαλακα ειναι τοσα πολλα
και να μην βρεις εσυ χοντρη εισαι ικανος να βρεις 2 και να τις δεσεις μαζι για να κανουν μια χοντρηΠορσε Καγιεν?
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Τι στοιχημα πας οτι παλι χοντρη θα βρω
σαμπως εχω;Κανεναν αναιμακτο γραψε
διψαμε για αιμα και ξυλο με Κουτασαμπως εχω;
Μια αλλη παλι με χωρισε με sms "νομιζω ως εδω ηταν"