alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.294
- Πόντοι
- 8.006
Γαμησε τα, τωρα που το σκεφτομαι καλυτερα να μου ειχε ριξει νυχιες στη μουρη
ΠΟΥ ΤΟ ΣΚΕΦΤΗΚΕ ΑΥΤΟ ??Μια αλλη παλι με χωρισε με sms "νομιζω ως εδω ηταν"
Cold blood η τύπισσαΜια αλλη παλι με χωρισε με sms "νομιζω ως εδω ηταν"
Γιατι, υπηρξε πρωτο?ε δευτερο ραντεβου δεν υπηρξε
γαμημενοι αντε και αυτο...βγαινω πρωτο ραντεβου με τρελη ,μπαινει αμαξι,παμε σε καφετερια ,βγαινω και αυτη μενει μεσα..παω διπλα της μου λεει...δεν θα μου ανοιξεις την πορτα;την κοιτω αποσβωλομενος...της λεω τι; μου λεει την πορτα..ανοιξε και βγες η μεινε μεσα δεν με χαλαει..βγαινει η ψωλα παμε καφετερια...καθομαι αυτη ορθια....μου λεει περιμενω...της λεω τι; μου λεει να μου τραβηξεις την καρεκλα να κατσω...αρχιζω και νευριαζω...της λεω καριολα απο μενα δεν εχει τετοια ανεργη ξεκολιαρα με μενα εχει πουτσα και καφε τραβηγμα καρεκλας στους τελειωμενους που ειχες...ε δευτερο ραντεβου δεν υπηρξε
αυτο που περιεγραψα.....ΔΕΝ την χαλασεΓιατι, υπηρξε πρωτο?
δεν νομιζω να την χάλασεαυτο που περιεγραψα.....ΔΕΝ την χαλασε
Μετα απο ολο αυτο γαμησες τύπε?αυτο που περιεγραψα.....ΔΕΝ την χαλασε
ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟδεν νομιζω να την χάλασε
σε ποιο καφέ πηγες θυμάσαι ?
τετοιες σαπιες δεν γαμαω το θεωρω ντροπη για το καυλι μουΜετα απο ολο αυτο γαμησες τύπε?
γαμημενοι αντε και αυτο...βγαινω πρωτο ραντεβου με τρελη ,μπαινει αμαξι,παμε σε καφετερια ,βγαινω και αυτη μενει μεσα..παω διπλα της μου λεει...δεν θα μου ανοιξεις την πορτα;την κοιτω αποσβωλομενος...της λεω τι; μου λεει την πορτα..ανοιξε και βγες η μεινε μεσα δεν με χαλαει..βγαινει η ψωλα παμε καφετερια...καθομαι αυτη ορθια....μου λεει περιμενω...της λεω τι; μου λεει να μου τραβηξεις την καρεκλα να κατσω...αρχιζω και νευριαζω...της λεω καριολα απο μενα δεν εχει τετοια ανεργη ξεκολιαρα με μενα εχει πουτσα και καφε τραβηγμα καρεκλας στους τελειωμενους που ειχες...ε δευτερο ραντεβου δεν υπηρξε
Εγω παντως και την πορτα ανοιγω και την καρεκλα τραβαω ΠΑΝΤΑΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ
τετοιες σαπιες δεν γαμαω το θεωρω ντροπη για το καυλι μου
ωραίο μουνι ?ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ
τετοιες σαπιες δεν γαμαω το θεωρω ντροπη για το καυλι μου
εγω συνηθως πεταω πουτσα εξωΕγω παντως και την πορτα ανοιγω και την καρεκλα τραβαω ΠΑΝΤΑ
ναι καλο ηταν αλλα επαιξε και εχασεωραίο μουνι ?
Την αποκαλεσε σαπια, ανεργη ξεκωλιαρα και τρεληωραίο μουνι ?
Κάποτε περπάταγα με μια που είχα γνωρίσει και σε μια στάση λεωφορείου βλέπω σε αφίσα διαφημιστική την Νικολέτα Καρρά και της λέω αυτή δεν είναι η Καρρά?Για μια ώρα περίπου δεν μου μιλούσε καθόλου ή μιλούσε ελάχιστα.όταν την ρώτησα τι έχει μου απάντησε ''ήταν ανάγκη να σχολιάσεις για την Καρρά ενώ έχουμε βγει?''γαμημενοι αντε και αυτο...βγαινω πρωτο ραντεβου με τρελη ,μπαινει αμαξι,παμε σε καφετερια ,βγαινω και αυτη μενει μεσα..παω διπλα της μου λεει...δεν θα μου ανοιξεις την πορτα;την κοιτω αποσβωλομενος...της λεω τι; μου λεει την πορτα..ανοιξε και βγες η μεινε μεσα δεν με χαλαει..βγαινει η ψωλα παμε καφετερια...καθομαι αυτη ορθια....μου λεει περιμενω...της λεω τι; μου λεει να μου τραβηξεις την καρεκλα να κατσω...αρχιζω και νευριαζω...της λεω καριολα απο μενα δεν εχει τετοια ανεργη ξεκολιαρα με μενα εχει πουτσα και καφε τραβηγμα καρεκλας στους τελειωμενους που ειχες...ε δευτερο ραντεβου δεν υπηρξε
Καληνυχτα τύπεκαληνυχτα παιδια.τα λεμε αυριο.
εγω συνηθως πεταω πουτσα εξω
καληνύχτακαληνυχτα παιδια.τα λεμε αυριο.