Νέα

Φύλλο Μηδέν (Η λέσχη των ηττημένων)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα The Saint*
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 168K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 12 άτομα (0 μέλη και 12 επισκέπτες)

Ποιο μέλος γράφει τις πιο αξιόπιστες κριτικές;

• Annapurna

Ψήφοι: 1 4,3%
  • Elganador

Ψήφοι: 2 8,7%
  • Κανείς από τους δύο

Ψήφοι: 4 17,4%
  • Τα βυζιά της Μπακοδήμου (άσχετο αλλά κλασικό)

Ψήφοι: 7 30,4%
  • Ο κώλος της Ιωάννας Τριανταφυλλίδου (πάλι άσχετο αλλά μου αρέσει)

Ψήφοι: 14 60,9%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    23
  • Η ψηφοφορία έκλεισε .

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.294
Πόντοι
8.006
Ελα ρε τύπε bookie, πες μας τιποτα ρε παλίκαρε
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

ΒΛΑΚΑ χασοδικη ΤΟ γυναικακι το εχω σουζα στο κρεβατι,ΣΟΥΖΑ
Ξαπλα επρεπε να το εχεις, τι γουστα ειναι αυτα?

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
56.235
Πόντοι
12.756

χθες γαμησα σημερα βαριεμαι..αυριο παλι

Άχθος Αρούρης

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Απρ 2021
Κριτικές
66
Like
20.650
Πόντοι
14.936
εχω χωρισει εχουμε παει με το αμαξι μου,ειμαι κομματια,δεν θυμαμαι που εχω παρκαρει,την βριζω επι μια ωρα την πουτανα ,το βρισκω μετα απο μια ωρα ,μπαινει μεσα,την παω σπιτι της ,την βριζω συνεχως και φευγοντας μου κλεβει τον αναπτηρα που μου ειχε κανει δωρο η ΞΕΚΩΛΙΑΡΑ
γαμανε αυτα.εγω με ενα θεατρο που ημουν μετα απο ξυδια φαπες και γρατζουνιες στην Αλιμου πεταγμα απο αμαξι
με αυτην να μου πεταει στο αμαξι κωνους απο κατι δημοσια εργα σταματημα εγω εξω ξανα σφαλιαρες ροχαλες.
ανεκδιηγητα ξεφτυλικια μιας αλλης ρομαντικης ερωτικης σεζον..

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.294
Πόντοι
8.006
Ζωαρα ρε τύποι
Εχω στο σκαιπ το κολομπιανακι ημιγυμνο, παιζω λαιβ στοιχημα στη νοβιμπετ βολιβιανό μπασκετ και πειραζω και τον αθηναιο στο μπου

Δεν μου κανει καρδια να παω για υπνο

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
56.235
Πόντοι
12.756
γαμανε αυτα.εγω με ενα θεατρο που ημουν μετα απο ξυδια φαπες και γρατζουνιες στην Αλιμου πεταγμα απο αμαξι
με αυτην να μου πεταει στο αμαξι κωνους απο κατι δημοσια εργα σταματημα εγω εξω ξανα σφαλιαρες ροχαλες.
εχω χειροτερα ξεφτυλικια αλλα να σιγουρευτω οτι τα ξερει η γυναικα και μετα θα τα γραψω :tooth:

Ζωαρα ρε τύποι
Εχω στο σκαιπ το κολομπιανακι ημιγυμνο, παιζω λαιβ στοιχημα στη νοβιμπετ βολιβιανό μπασκετ και πειραζω και τον αθηναιο στο μπου

Δεν μου κανει καρδια να παω για υπνο
εδω ,ΕΔΩ μεινε ΖΩΗ μονο στο μπου

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.294
Πόντοι
8.006
Τι της εκανες και αγανακτησε το κοριτσι?

pnewman

Μέγας
Εγγρ.
20 Δεκ 2012
Like
12.327
Πόντοι
3.556
εχω χωρισει εχουμε παει με το αμαξι μου,ειμαι κομματια,δεν θυμαμαι που εχω παρκαρει,την βριζω επι μια ωρα την πουτανα ,το βρισκω μετα απο μια ωρα ,μπαινει μεσα,την παω σπιτι της ,την βριζω συνεχως και φευγοντας μου κλεβει τον αναπτηρα που μου ειχε κανει δωρο η ΞΕΚΩΛΙΑΡΑ
Τότε πήρες απόφαση τέρμα οι γυναίκες και αφοσιώθηκες στην καριέρα σου :confused: Έτσι εξηγούνται οι ατέλειωτες ώρες δουλειάς

bookie

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2021
Like
828
Πόντοι
86

εδώ με ουίσκι εγώ και απολαμβάνω της ιστορίες σας,

άλλα τον αναπτήρα δεν έπρεπε να κλέψει ήτανε δωρο...

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
56.235
Πόντοι
12.756

Άχθος Αρούρης

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Απρ 2021
Κριτικές
66
Like
20.650
Πόντοι
14.936
Τι της εκανες και αγανακτησε το κοριτσι?
Αλεξανδρε η συγκεκριμενη ειχε τεραστιο προβλημα με το ποτο.δεν το σηκωνε το ρημαδι.επινε 2 ποτα
και ξεκιναγε μονη της επανασταση.παρα πολλα συμπλεγματα και σε μιξη με ποτα μονο χαος.

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
78.419
Πόντοι
12.756

ζηλεια τρομερη, σε οριο τρελας
ειναι εξωτερικό ( μακρια )
με ψηνει να παω
κλεινω εισιτηριο βαπορίσια τιμη τελευταια στιγμη , παιρνω 2 πραγματα παω αεροδρομιο, δινω το αμαξι στο valet , πηδαω φωτοβολιδα εξω να προλαβω την πτηση
κανω πολλες ωρες ταξίδι , φτανω εκει, ταξι , σφαιρα ξενοδοχείο, μπαινω δωμάτιο , γαμιομαστε σαν τα σκυλια , στο διαλλειμα για τσιγαρο γινομαστε μουνι στο τσακωμο
μας ακουει ολο το ξενοδοχειο, παιρνω βαλιτσακι, ταξι, στο δρομο για το ταξι κλεινω αλλο εισιτηριο , βαπορισια τιμη και αυτο, αεροδρόμιο φωτοβολιδα.
Μπαινω αεροπλανο γυρναω στα καπακια
συνολο, 23-24 ωρες ελειψα καμια 20αρια μεσα στο αεροπλανο πηγαινε ελα, καμια ωρα στα ταξι , καμια ωρα ελεγχους αεροδρομιου και αρχιδια
φτανω να παρω αμαξι στο βενιζελο, εχουν χασει τα κλειδια, εχουν ακουσει τις Παναγιες μεχρι Ομονοια, παιρνω ταξι, μπαινω σπιτι , κοιμαμαι με τα ρουχα, ξυπναω μετα απο 20 ωρες
μου εχει στειλει 60 μηνυματα και 30 κλησεις , συγγνωμη γυρνα πισω
εσβησα την επαφη εντελως

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
56.235
Πόντοι
12.756
με ψηνει να παω
κλεινω εισιτηριο βαπορίσια τιμη τελευταια στιγμη , παιρνω 2 πραγματα παω αεροδρομιο, δινω το αμαξι στο valet , πηδαω φωτοβολιδα εξω να προλαβω την πτηση
κανω πολλες ωρες ταξίδι , φτανω εκει, ταξι , σφαιρα ξενοδοχείο, μπαινω δωμάτιο , γαμιομαστε σαν τα σκυλια , στο διαλλειμα για τσιγαρο γινομαστε μουνι στο τσακωμο
μας ακουει ολο το ξενοδοχειο, παιρνω βαλιτσακι, ταξι, στο δρομο για το ταξι κλεινω αλλο εισιτηριο , βαπορισια τιμη και αυτο, αεροδρόμιο φωτοβολιδα.
συνολο, 23-24 ωρες ελειψα καμια 20αρια μεσα στο αεροπλανο πηγαινε ελα, καμια ωρα στα ταξι , καμια ωρα ελεγχους αεροδρομιου και αρχιδια
φτανω να παρω αμαξι στο βενιζελο, εχουν χασει τα κλειδια, εχουν ακουσει τις Παναγιες μεχρι Ομονοια, παιρνω ταξι, μπαινω σπιτι , κοιμαμαι με τα ρουχα, ξυπναω μετα απο 20 ωρες
εσβησα την επαφη εντελως
ΕΤΣΙ ΡΕ ΚΑΥΛΙΑΡΗ ΜΠΛΙΤΖΚΡΙΓΚ ΣΤΙΣ ΠΟΡΝΕΣ..ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.294
Πόντοι
8.006
με ψηνει να παω
εσβησα την επαφη εντελως
1627084331634.png

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
56.235
Πόντοι
12.756

Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)