pnewman
Μέγας
- Εγγρ.
- 20 Δεκ 2012
- Like
- 12.327
- Πόντοι
- 3.556
Κυριολεκτικά !!!αμα βγαλει κραγιον ιδιος ο ηταν ο πουστης
220 ευρω γαμω το σπιτακι του
Κυριολεκτικά !!!αμα βγαλει κραγιον ιδιος ο ηταν ο πουστης
220 ευρω γαμω το σπιτακι του
μαλακα μου ειναι τοσο ασχημη που φοβασαι να την απελάσεις κιολας μην στην γυρίσουν πισωΑλεξανδρε δεν το παιζει.εκει που κατουρησε αυτη βγηκαν τα γκοθακια.
φιλε τρομακτικη η γκομενα.
Προς ενημέρωση σου, στα αρχίδια μαςΠρος ενημερωση σας, η δεξιά λεγεται Αναστασια Παπαδοπουλου
ΝΙΠΛΑΡΟ ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ ΜΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΤΟΥ ΜΙΣΘΩΤΟΥ
μαλακα μου ειναι τοσο ασχημη που φοβασαι να την απελάσεις κιολας μην στην γυρίσουν πισω
Εδω σου φαινεται το ιδιο τρομακτικη?Αλεξανδρε δεν το παιζει.εκει που κατουρησε αυτη βγηκαν τα γκοθακια.
φιλε τρομακτικη η γκομενα.
της γνωστης οικογενείας με τα μπισκότα ?Προς ενημερωση σας, η δεξιά λεγεται Αναστασια Παπαδοπουλου
Αλεξανδρε δεν την προσβαλω την κοπελιτσα πλακα κανουμε τετοια ωρα κοινως μαλακιζομαστε..Εδω σου φαινεται το ιδιο τρομακτικη?
ο πουστης ο γιος του μου χρωσταειΓΙΑ ΠΑΡΤΗ ΜΟΥ ΑΥΤΟ
Ε καλα βρε, δεν ειναι και της γούνας μου μανικι, ό,τι θελετε πειτεΑλεξανδρε δεν την προσβαλω την κοπελιτσα πλακα κανουμε τετοια ωρα κοινως μαλακιζομαστε..
οχι εδω βγαζει μια γλυκια ταλαιπωρια ομως..
Ποιος απ' ολους?ο πουστης ο γιος του μου χρωσταει
του την χαριζουμε του μουλουο πουστης ο γιος του μου χρωσταει
σιγα μην παθουμε κανα ζάχαρο απο την γλυκα !!!Αλεξανδρε δεν την προσβαλω την κοπελιτσα πλακα κανουμε τετοια ωρα κοινως μαλακιζομαστε..
οχι εδω βγαζει μια γλυκια ταλαιπωρια ομως..
ετσι και τον πετυχω με το αρμα θα τον παρω απο κάτωτου την χαριζουμε του μουλου
Ποιος απ' ολους?
Α, ειπες ο πουστης, σωστα
Αγγελοςετσι και τον πετυχω με το αρμα θα τον παρω απο κάτω
για πες ποιος ειναι ο πουστης
Ο Αγγελοςετσι και τον πετυχω με το αρμα θα τον παρω απο κάτω
για πες ποιος ειναι ο πουστης
Τον εχει τυλιξει η γκοθού με τα πλοκαμια τηςο Καραμαναρος δεν στελνει και ανησυχω..
λες να εχει γινει
Ο Αγγελος
να πιασετε κοκκινο να μην τσακωθειτε κοριτσια μουΑγγελος