athinaios44
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 19 Μαΐ 2018
- Like
- 56.249
- Πόντοι
- 12.756
ξυλοπνευμα τσαμπα ειναι,ΤΣΑΜΠΑμαλακα και παράνομα να ειναι , εχει σοβαρό ποσο πισω στα ραφια να καθεται
ξυλοπνευμα τσαμπα ειναι,ΤΣΑΜΠΑμαλακα και παράνομα να ειναι , εχει σοβαρό ποσο πισω στα ραφια να καθεται
Ναι αλλά ελπιζω σε κατι καλυτερο απο τις τρεις κοπελες της φωτοθα ΠΑΣ ΜΑΖΙ ΜΟΥ θα κανουμε ζημιες
τραστ ουτε βαλβιδα ΔΕΝ ΕΙΧΕ μονο χυμο,ΜΟΝΟ ΧΥΜΟποιος ξερει ΝΙΠΛΑΡΕ.. παντως γκομενες δεν μπορω να φανταστω τι θα πηγαινει..απο την αλλη πηγαινα
βεβαια στο παλιο τοτεμ και τραστ και τετοιες μαλακιες και εβλεπα τι μαζευε..
οτι θελει ο ΑΛΕΞΟΥΚΟΣ ΜΟΥΝαι αλλά ελπιζω σε κατι καλυτερο απο τις τρεις κοπελες της φωτο
Η κολομπιανα τύπε μολις μου ανακοινωσε οτι δεν θελει να κανει ποτε σχεση με κολομβιανό, "all colombian men are rotten" λεειμπορει η πολυ νωρις η πολυ αργα , εχει την Κολομπιανα σε ζωντανη συνδεση
θα της πει οτι παει για ραφτινγκ με κατι φιλους , γκει
ευχομαι να απελυσε την δεξιάποιος ξερει ΝΙΠΛΑΡΕ.. παντως γκομενες δεν μπορω να φανταστω τι θα πηγαινει..απο την αλλη πηγαινα
βεβαια στο παλιο τοτεμ και τραστ και τετοιες μαλακιες και εβλεπα τι μαζευε..
Αύριο που θα σαι ξεμεθυστος θα τα πούμε καλα ρε αρχίδι.μην σπαμμαρεις ρε
Άπλας ο ιδιοκτητηςμαλακα και παράνομα να ειναι , εχει σοβαρό ποσο πισω στα ραφια να καθεται
εχει και τετοια σιγουραξυλοπνευμα τσαμπα ειναι,ΤΣΑΜΠΑ
αν βγαζει και κάπνα αυτο θα βοηθησει το μαγαζίεχει και τετοια σιγουρα
Έχει κάνει καλό κοκτέιλ ο Καραμάναρος ... με χάπια και ένα μπουκλάλι τζόνυ έμπαινε ολόκληροςευχομαι να απελυσε την δεξιά
στην φωτο και τρομαζεις
που να την δεις και με φωτα μπαρ να σου ξεπεταγεται απο καμιά γωνία
ετοιμος για απινιδωτη εισαι
οντως ρε φιλε.εχει που εχει τρομακτικη ομορφια που πηγε και βαφτηκε ετσι ρε γαμωτο?ευχομαι να απελυσε την δεξιά
στην φωτο και τρομαζεις
που να την δεις και με φωτα μπαρ να σου ξεπεταγεται απο καμιά γωνία
ετοιμος για απινιδωτη εισαι
μαλακα μοιαζει απιστευτα με εναν της τροχαιας που μου ειχε κοψει κληση λιγο πριν την ΧαλυβουργικήΈχει κάνει καλό κοκτέιλ ο Καραμάναρος ... με χάπια και ένα μπουκλάλι τζόνυ έμπαινε ολόκληρος
Το παιζει γκοθάκι ρε φιλεοντως ρε φιλε.εχει που εχει τρομακτικη ομορφια που πηγε και βαφτηκε ετσι ρε γαμωτο?
σε γραφειο τελετων?
Έτσι ήταν βαμμένος όταν σου κοψε κλήση ?μαλακα μοιαζει απιστευτα με εναν της τροχαιας που μου ειχε κοψει κληση λιγο πριν την Χαλυβουργική
Αυτος ο μουνης πρεπει να ειναι
θα πω του Καραμανουν να ρωτησει
βάλε μπιμπελο μου απο Ζαφειρη και αφιερωσε το στην κουκλα την δεξιάΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΣΤΟΝ ΝΙΠΛΑΡΟ ΚΑΙ ΚΑΡΑΜΑΝΑΡΟ
Αλεξανδρε δεν το παιζει.εκει που κατουρησε αυτη βγηκαν τα γκοθακια.Το παιζει γκοθάκι ρε φιλε
αμα βγαλει κραγιον ιδιος ο ηταν ο πουστηςΈτσι ήταν βαμμένος όταν σου κοψε κλήση ?