Karamanis Stratos
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 4 Αυγ 2020
- Like
- 8.418
- Πόντοι
- 2.356
Να το παρω πρωτα αποφαση… 4 χρονια ειναι πολλα! Εχω…ξεχασει τις γυναικες!Ρε πήγαινε να τον χώσεις τώρα ρε μπρο
Να το παρω πρωτα αποφαση… 4 χρονια ειναι πολλα! Εχω…ξεχασει τις γυναικες!Ρε πήγαινε να τον χώσεις τώρα ρε μπρο
Οι γυναίκες δεν ξεχνιούνται. Αμαλάχει, βάλε καμιά τσοντούλα να θυμηθείς τα βασικά.Να το παρω πρωτα αποφαση… 4 χρονια ειναι πολλα! Εχω…ξεχασει τις γυναικες!
Μετα τις διακοπες αρχιζω ξανα το περπατημα που παραμελησα… πιο εντατικη διατροφη και ψαξιμο δουλειας χομπι να βγω λιγο απ το γαμοσπιτο! Αλλα οπωσδηποτε πρεπει να γαμησω πρωτα ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ!
Εννοουσα και δουλειας και χομπι τυπε… η εστω σκετο χομπι! Κανα θεατρο χορο αγγειοπλαστικη πεζοπορια καπου να χει μουνια…τύπε ισως θα μπορουσες να πουμε να γινεις λάηφ κοουτς
Υπάρχει ήδη κόουτς στο σάι ... δεν μπορούμε να καταναλώσουμε άλλοντύπε ισως θα μπορουσες να πουμε να γινεις λάηφ κοουτς
κατι τετοιο τυπε ;Εννοουσα και δουλειας και χομπι τυπε… η εστω σκετο χομπι! Κανα θεατρο χορο αγγειοπλαστικη πεζοπορια καπου να χει μουνια…
Μετα τις διακοπές θα γαμησεις, μετά τις διακοπές θα περπατήσεις... Όσο το αφήνεις δε θα το κάνεις ποτέ! Αύριο θα κανονίσεις να τα κάνεις και τα 2! Και ο,τι άλλο έχεις στο νου σου να κάνεις για μετά τις διακοπέςΜετα τις διακοπες αρχιζω ξανα το περπατημα που παραμελησα… πιο εντατικη διατροφη και ψαξιμο δουλειας χομπι να βγω λιγο απ το γαμοσπιτο! Αλλα οπωσδηποτε πρεπει να γαμησω πρωτα ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ!
Η dasha γέρασε, ήρθε η ώρα να αποσυρθεί το νήμα τηςHρθε και ο καφές παιδιά
Υγ.Δεν θα δεχτώ σχόλια ειδικά απο κάποιον ο οποίος κατακαλόκαιρο είναι με χαίτη.
Τυπε πρεπει λιγο να το…οργανωσω μεσα μου! Για περπατημα οκ αλλα το γαμησι χλωμο για τωρα οσο κι αν το θελωΜετα τις διακοπές θα γαμησεις, μετά τις διακοπές θα περπατήσεις... Όσο το αφήνεις δε θα το κάνεις ποτέ! Αύριο θα κανονίσεις να τα κάνεις και τα 2! Και ο,τι άλλο έχεις στο νου σου να κάνεις για μετά τις διακοπές
Η dasha γέρασε, ήρθε η ώρα να αποσυρθεί το νήμα της
Σημαία Ιαπωνίας;
Σημαία Ιαπωνίας;
αγαπάς τύπε?Να το παρω πρωτα αποφαση… 4 χρονια ειναι πολλα! Εχω…ξεχασει τις γυναικες!
Οχι τυπε…αγαπάς τύπε?
τότε γιατί δεν κάνεις sex?Οχι τυπε…
εκει που θα τον παω τσαρκα ενα ειναι το σιγουρο φιλε alpula.αγαπάς τύπε?
Ναι θα σε πάρουν για να κοιτάς όλο στο κινητό στο "Μασαζ κατ' οίκον" ... και μετά κοροιδεύουμε τις γκόμενεςΠάρτε και εμένα!
Σε μια γωνίτσα θα κάτσω, δεν θα ενοχλήσω!?
εννοειται ρε αρχοντα εσενα δεν θα παρουμε?εδω κατεβαζουμε ομαδαΠάρτε και εμένα!
Σε μια γωνίτσα θα κάτσω, δεν θα ενοχλήσω!?