brabus67
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 9 Οκτ 2010
- Like
- 14.846
- Πόντοι
- 2.606
ολλανδεζα στριπτιτζου κανονικο ονομα λετισια παντρεμενη με χορευτη ρωσο απο νταιμοντσ εντ περλσ δουλευε στο μπειμπι οου
ολλανδεζα στριπτιτζου κανονικο ονομα λετισια παντρεμενη με χορευτη ρωσο απο νταιμοντσ εντ περλσ δουλευε στο μπειμπι οου
Ευτυχως εκει που θα γινει το σερβις εχω ενα αλλο σπιτι και θ αραξω κανα τριωρακι στο ερκοντισιο μεχρι να ετοιμαστει… μετα λεω να κατεβω κανα κεντρο να παρω τα εισιτηρια των διακοπων και να δω και κανα…καυτο σωρτσακι να στανιαρω μαζι με καφε…δεν πειραζει θα ξεμπερδεψεις νωρις ομως και μετα η μερα δικη σου
τύπε εχω ενα φιλαράκι μάστορα που κοζαρει απο αυτα. μου χε φτιαξει σε μια δοση τα μπροστα φώτα. ηταν θεμα ασφαλειας να πουμεΕυτυχως εκει που θα γινει το σερβις εχω ενα αλλο σπιτι και θ αραξω κανα τριωρακι στο ερκοντισιο μεχρι να ετοιμαστει… μετα λεω να κατεβω κανα κεντρο να παρω τα εισιτηρια των διακοπων και να δω και κανα…καυτο σωρτσακι να στανιαρω μαζι με καφε…
Ευτυχως εκει που θα γινει το σερβις εχω ενα αλλο σπιτι και θ αραξω κανα τριωρακι στο ερκοντισιο μεχρι να ετοιμαστει… μετα λεω να κατεβω κανα κεντρο να παρω τα εισιτηρια των διακοπων και να δω και κανα…καυτο σωρτσακι να στανιαρω μαζι με καφε…
Τώρα που δε σου σηκώνεται πώς την παλεύεις να βλέπεις βρωμόμουνα ρε τύπε;Ευτυχως εκει που θα γινει το σερβις εχω ενα αλλο σπιτι και θ αραξω κανα τριωρακι στο ερκοντισιο μεχρι να ετοιμαστει… μετα λεω να κατεβω κανα κεντρο να παρω τα εισιτηρια των διακοπων και να δω και κανα…καυτο σωρτσακι να στανιαρω μαζι με καφε…
καραμαναρε αλάνιΕυτυχως εκει που θα γινει το σερβις εχω ενα αλλο σπιτι και θ αραξω κανα τριωρακι στο ερκοντισιο μεχρι να ετοιμαστει… μετα λεω να κατεβω κανα κεντρο να παρω τα εισιτηρια των διακοπων και να δω και κανα…καυτο σωρτσακι να στανιαρω μαζι με καφε…
Αμ τη μπαλευω νομιζεις ρε λιονταρε; Εχω λαλησειΤώρα που δε σου σηκώνεται πώς την παλεύεις να βλέπεις βρωμόμουνα ρε τύπε;
το λες στον τρελογιατρο οτι θες να γαμησεις με σαντοζ ,παιρνεις ενα γαματο κωλγκερλι και βρισκεις πετρελαιο στην μουνα τηςΑμ τη μπαλευω νομιζεις ρε λιονταρε; Εχω λαλησει
Είσαι από αυτούς που με το που μπαίνεις στο φαρμακείο σου έχουν ετοιμάσει ήδη το σακουλάκι με το πακέτο ε;το λες στον τρελογιατρο οτι θες να γαμησεις με σαντοζ ,παιρνεις ενα γαματο κωλγκερλι και βρισκεις πετρελαιο στην μουνα της
οχι ρε χαμενο....αλλα αν χρειαζομουν θα επαιρνα δεν τιθεται θεμαΕίσαι από αυτούς που με το που μπαίνεις στο φαρμακείο σου έχουν ετοιμάσει ήδη το σακουλάκι με το πακέτο ε;
Το θέμα είναι να μην πάρεις επειδή στο είπε ένα... 0 1 ψηφιακό σήμα σε ένα φορουμ, αλλά ένας γιατρόςοχι ρε χαμενο....αλλα αν χρειαζομουν θα επαιρνα δεν τιθεται θεμα
εννοειται...αυτο εγραψα και στον Αρχοντα να το πει στον γιατρο του πρωταΤο θέμα είναι να μην πάρεις επειδή στο είπε ένα... 0 1 ψηφιακό σήμα σε ένα φορουμ, αλλά ένας γιατρός
Δεν πήγαινε προς εσένα, απλά δες το αντίστοιχο θρεντ με τα μπλε ματζουνια να κλάψεις. Σε λίγο θα ζητάνε και 50 ευρώ το ποστ για την ιατρική συνταγήεννοειται...αυτο εγραψα και στον Αρχοντα να το πει στον γιατρο του πρωτα
το εχω διαβασει καποις φορες...καποιοι τυποι ειναι λιγο τραγικοιΔεν πήγαινε προς εσένα, απλά δες το αντίστοιχο θρεντ με τα μπλε ματζουνια να κλάψεις. Σε λίγο θα ζητάνε και 50 ευρώ το ποστ για την ιατρική συνταγή
και εννοειται αργησες κιολας...μην το αμελεις...Μου χε πει κι ο τρελογιατρος για βιαγκρα αλλα εγω δεν ηθελα… μετα τις διακοπες θα μπει σε εφαρμογη το σχεδιο σαντοζ μουνι γαμησι οπωσδηποτε!
σταματα ρε Καραμαναρε να εισαι απαισιοδοξος.κοιτα μαζι με αθηναιο που θα παμε..Αμ τη μπαλευω νομιζεις ρε λιονταρε; Εχω λαλησει
Μετα τις διακοπες αρχιζω ξανα το περπατημα που παραμελησα… πιο εντατικη διατροφη και ψαξιμο δουλειας χομπι να βγω λιγο απ το γαμοσπιτο! Αλλα οπωσδηποτε πρεπει να γαμησω πρωτα ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ!και εννοειται αργησες κιολας...μην το αμελεις...
βασικα λεφτα εχεις,καλυτερα τα πας,βαλε πλωρη να χασεις καποια κιλα,περπατημα ,διατροφη,σαντοζ και γαμησια μεχρι τελικης πτωσεως και καποια στιγμη οταν θα εισαι οκ θα σκασει και κανονικο γκομενετο να το ξερεις
το μονο ευκολο ειναι να γαμησεις και θα το κανεις...τα αλλα πρεπει να πεισμωσεις και να δωσεις πονοΜετα τις διακοπες αρχιζω ξανα το περπατημα που παραμελησα… πιο εντατικη διατροφη και ψαξιμο δουλειας χομπι να βγω λιγο απ το γαμοσπιτο! Αλλα οπωσδηποτε πρεπει να γαμησω πρωτα ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ!
Ρε πήγαινε να τον χώσεις τώρα ρε μπροΜου χε πει κι ο τρελογιατρος για βιαγκρα αλλα εγω δεν ηθελα… μετα τις διακοπες θα μπει σε εφαρμογη το σχεδιο σαντοζ μουνι γαμησι οπωσδηποτε!