athinaios44
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 19 Μαΐ 2018
- Like
- 56.219
- Πόντοι
- 12.756
5 σειλιδες ανασκοπηση(ακυρωνεται λογω βαρεμαρας)5ος καφες(επιβαλλεται λογω βαρεμαρας)
2 μονοποικιλιακους και ενα εσπρεσσακι σημερις5 σειλιδες ανασκοπηση(ακυρωνεται λογω βαρεμαρας)5ος καφες(επιβαλλεται λογω βαρεμαρας)
2 φρεντο εσπρεσο και 3ο φραπεδακι τωρα.Και ειναι ακομα απογευμα2 μονοποικιλιακους και ενα εσπρεσσακι σημερις
αν δεν ειχα το γαμω-εντερο θα ειχα πιει τουλαχιστον αλλον εναν γκραντε2 φρεντο εσπρεσο και 3ο φραπεδακι τωρα.Και ειναι ακομα απογευμα
Τι τσιμπησες μαν;2 φρεντο εσπρεσο και 3ο φραπεδακι τωρα.Και ειναι ακομα απογευμα
Mπριζολες,παϊδαικια,λουκανικα,σουβλακια στα καρβουνα,σαλατες,πατατες τηγανητες,φετα με καυτερη πιπεριαΤι τσιμπησες μαν;
Mπριζολες,παϊδαικια,λουκανικα,σουβλακια στα καρβουνα,σαλατες,πατατες τηγανητες,φετα με καυτερη πιπερια
Eσυ με τετοιο ελαττωματικο εντερο πως καταφερες να συντριψεις τον Αντζελο?Ακομα απορωαν δεν ειχα το γαμω-εντερο θα ειχα πιει τουλαχιστον αλλον εναν γκραντε
προσεχω τι τρωω γενικως και ειναι με τις μερες του..Eσυ με τετοιο ελλατωματικο εντερο πως καταφερες να συντριψεις τον Αντζελο?Ακομα απορω
Nαι το καταλαβα οτι προσεχεις,πρεπει να καταβροχθισες 2-3 κοπαδια μονοπροσεχω τι τρωω γενικως και ειναι με τις μερες του..
μακαρι να μπορουσα....Nαι το καταλαβα οτι προσεχεις,πρεπει να καταβροχθισες 2-3 κοπαδια μονο
brab εσύ είσαι εδω?Τυπε εγώ έχω μια άψυχη φουσκωτή κουκλα που την φουσκώνω την ξεφουσκώνω την βάφω την ξεβάφω την έχω στο κρεβάτι η την βάζω στο πατάρι δεν μπορεί να κάνει μαχαιριές στην ψυχούλα μου
Ολοκληρη κλινικη ενα καινουργιο εντερο,εργοστασιακο,δεν μπορεσαμε να του βρουμε.ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΚΛΙΝΙΚΗμακαρι να μπορουσα....
Mην αναβεις φωτιες(Πουρο ο μπραμπ?)brab εσύ είσαι εδω?
Τυπε μήπως προτιμάς να βάλω την Λατόγια την γυμνή ντιτζει ;
Χαιρετω ΑΘΗΝΑΙΑΡΟ!χαιρετω και ΑΡΧΟΝΤΑ ΚΑΡΑΜΑΝΑΡΟ
δεν πειραζει θα ξεμπερδεψεις νωρις ομως και μετα η μερα δικη σουΧαιρετω ΑΘΗΝΑΙΑΡΟ!
Εδω τσιμπησα μπαγκετουλα τυρι παριζα ντοματα σως και σε λιγο κουμπωνω τα βραδινα κουμπια να κοιμηθω νωρις γιατι αυριο μες τα αγρια χαραματα 8 το πρωι εχω ετησιο σερβις το αμαξι…
Μα 8 το πρωι ρε πουστη !