ΑΝΤΖΕΛΟ
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 12 Μαρ 2012
- Like
- 34.225
- Πόντοι
- 5.006
Προς το παρόν αρκέστηκα στο να την διαβεβαιώσω πως θα μεριμνήσω να γίνει σαρανταλείτουργο στην μνήμη του, με δικά μου έξοδα.
Προς το παρόν αρκέστηκα στο να την διαβεβαιώσω πως θα μεριμνήσω να γίνει σαρανταλείτουργο στην μνήμη του, με δικά μου έξοδα.
ρε μητσακο γκλομπεο μυστης λεει ...παει τρελλαθηκεςΑθηναιε καινούργιος γλομπεαρχης ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΣ ΓΝΗΣΙΟΣ.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Όχι μιτασιον..
Τώρα μαζευτηκες εσύ εδώ είναι άγιος, καινούργιος γλομπεαρχης,τόσα σημαντικα πράγματα έχουν γίνει..ρε μητσακο γκλομπεο μυστης λεει ...παει τρελλαθηκες
εσενα σε βλεπω μετα να ασχολεισαι και με μεγα προβοσκιδουχα (MEGA PROVOSKIDAS)Στείλτε μνμ Αντι να γίνω Μέγας Γλομπεαρχης παιδιά... συγχαρητήρια στον Ανναπουρνα.... ήταν δίκαιο έγινε πράξη
EIXA DOYLEIA PARALAMBANA EMPOREYMA GAMHUHKAΤώρα μαζευτηκες εσύ εδώ είναι άγιος, καινούργιος γλομπεαρχης,τόσα σημαντικα πράγματα έχουν γίνει..
Κύριος ... ΤΖΕΝΤΛΕΜΑΝ !Προς το παρόν αρκέστηκα στο να την διαβεβαιώσω πως θα μεριμνήσω να γίνει σαρανταλείτουργο στην μνήμη του, με δικά μου έξοδα.
Τάσο πότε θα μας κάνεις το τραπέζι για τις καινούργιες παραλαβές..Το Καρελι φορτιζες από το πρωί με ηλεκτροκοληση
ζηλιαρηΤο Καρελι φορτιζες από το πρωί με ηλεκτροκοληση
θα μου πληρωσετε μια παρτουζα με 2 γκερλ και εγω κερναω σουβλακι καλαμακι με ψωμι απο 1 ετσιΤάσο πότε θα μας κάνεις το τραπέζι για τις καινούργιες παραλαβές..
θα μου πληρωσετε μια παρτουζα με 2 γκερλ και εγω κερναω σουβλακι καλαμακι με ψωμι απο 1 ετσι
Με τέτοιο έπρεπε να ναι τυλιγμένα για να παίζουμε κιόλαςζηλιαρη
πλακα πλακα ακομη παιζω με το αεροπλαστ ..καποιοι αλλοι βεβαια παιζουν το λιλι τουςΜε τέτοιο έπρεπε να ναι τυλιγμένα για να παίζουμε κιόλας
Γιατί έχω μια υπόνοια ότι η Πιλιπίνο του χει δώσει προθεσμία και ίσως αυτός να κάνει το σφουγγάρισμα μαζί με το βγάλσιμο των σκουπιδιώνε εννοείταιΝιπλης τώρα μεσημεριανή σιεστα... πίνει ελληνικό στην χόβολη με πτι μπερ και λουκουμακι και παρακολουθεί Πινέζα αν σφουγγαριζει σωστά
Για προπόνηση τύπε μου θα σου πουν μέχρι να βρουν την σωστήπλακα πλακα ακομη παιζω με το αεροπλαστ ..καποιοι αλλοι βεβαια παιζουν το λιλι τους
εχουν καει στην προπονηση ... μετα απουσια του πουσυ πρεπει να βρεθει αντικαταστατης επειγοντωςΓια προπόνηση τύπε μου θα σου πουν μέχρι να βρουν την σωστή
Αποσύρθηκε ο Πουσι και στο προσκήνιο βγήκε ο Σαντ ... στο παίξιμο ... τώρα πρέπει να βρεθεί και στη μουνοδουλίαση αντικαταστάτης ... και ένας τρίτος να ζητάει έκπτωση από τις τάνεςεχουν καει στην προπονηση ... μετα απουσια του πουσυ πρεπει να βρεθει αντικαταστατης επειγοντως
υπαρχει ενας που της απειλει κιολας και επειδη ξερω οτι με διαβαζει οπως διαμυνησε σε μελος του λεω οτι πλησιαζει η ωρα τον διακοπων διαμονη διατροφη τζαμπα και εννιοτε θα τον σπρωχνει και κανεναςΑποσύρθηκε ο Πουσι και στο προσκήνιο βγήκε ο Σαντ ... στο παίξιμο ... τώρα πρέπει να βρεθεί και στη μουνοδουλίαση αντικαταστάτης ... και ένας τρίτος να ζητάει έκπτωση από τις τάνες
Όλα αυτά θα τα χει τζάμπα ? ζάχαρη θα περάσει ... ΖΑ ΧΑ ΡΗυπαρχει ενας που της απειλει κιολας και επειοδη ξερω οτι με διαβαζει οπως διαμηνησε σε μελος του λεω οτι πλησιαζει η ωρα τον διακοπων διαμονη διατροφη τζαμπα και εννιοτε θα τον σπρωχνει και κανενας