athinaios44
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 19 Μαΐ 2018
- Like
- 56.224
- Πόντοι
- 12.756
δουλευεις ?
οχι ρεδουλευεις ?
Πόσες ώρες δούλεψες σήμερα;οχι ρε
Είσαι το μέλος με τα περισσότερα μηνύματα στο forum, πώς νιώθεις για αυτό, κάνε μας μια δήλωση.Εν τω μεταξυ απο χθες πρεπει να εχω δει πανω απο πεντε ταινιες με Βοσκοπουλο
λιγες 8...αυριο θα δουλεψω παραπανω ομως μην γαμησωΠόσες ώρες δούλεψες σήμερα;
ειμεθα οι επιστημονες εδω στο μπου με ειδικευση ψυχιατρικη,φαρμακολογια και οτι εχει σχεση με εγκεφαλο,ΚΝΣ και ψυχικη υγειααυτό τι σημαίνει ....Μέλος Επιστημονικής Ομάδας του Βου? το είδα σε 2-3 νικναμες το έχω απορία..
ουτε εγω ξερω αδερφε να σου απαντησω.δεν ξερω.αυτό τι σημαίνει ....Μέλος Επιστημονικής Ομάδας του Βου? το είδα σε 2-3 νικναμες το έχω απορία..
ακριβώςλιγες 8...αυριο θα δουλεψω παραπανω ομως μην γαμησω
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
ειμεθα οι επιστημονες εδω στο μπου με ειδικευση ψυχιατρικη,φαρμακολογια και οτι εχει σχεση με εγκεφαλο,ΚΝΣ και ψυχικη υγεια
με τα χαρτομάντηλα δίπλα?Εν τω μεταξυ απο χθες πρεπει να εχω δει πανω απο πεντε ταινιες με Βοσκοπουλο
Να ενημερώσω πως έχω αναλάβει το ηλεκτροσόκ (ενώ έχω μαζί μου και το σφυρί του Θόρ),εξ ου και η καυστικότης των πόστ μουακριβώς
εγώ δίνω τα εξιτήρια...αλλιώς ban
Έλεος,μέχρι και τραγούδι έγινε η ατάκα του τυρόβλαχου!Πουσυ τη γυρνάει τη μπιφτέκα;
κανόνας πρώτος!Χμμμ....Δηλαδή μπορώ να μιλήσω με κάποιον από εσάς σε Private chat για να βοηθηθώ;; επειδή ο δικός μου ο ψυχίατρος μου λέει κάθε χρόνο και χειρότερα...
Ω να σου...Για τον φίλο Στράτο το τελευταίο και καληνυχτίζω.
TΙ να σου πω, δεν το εχω σκεφτει. Προέκυψε.Είσαι το μέλος με τα περισσότερα μηνύματα στο forum, πώς νιώθεις για αυτό, κάνε μας μια δήλωση.