pnewman
Μέγας
- Εγγρ.
- 20 Δεκ 2012
- Like
- 12.327
- Πόντοι
- 3.556
Εφέ λινού είναι ή σπατουλαριστό ?Έχουμε και καλλιτεχνικές ανησυχίες όπως βλέπεις ...
Εφέ λινού είναι ή σπατουλαριστό ?Έχουμε και καλλιτεχνικές ανησυχίες όπως βλέπεις ...
σαν τον Πηλαδάκη ενα πραγμα δηλαδηΕφέ λινού είναι ή σπατουλαριστό ?
Το χορηγικό του Πηλαδάκη το κατανοώ ... στα καλλιτεχνικά έχω μερικά κενάσαν τον Πηλαδάκη ενα πραγμα δηλαδη
Μη βρίζεις ρε Τάκη, μην τον βρίζεις τον καριόλη.γαμιολα αθηναίε, γαμιολα
τωρα τελευταια όλα με κενα σε πιανουμε .... ολο με κενά... εχεις αλλαξειΤο χορηγικό του Πηλαδάκη το κατανοώ ... στα καλλιτεχνικά έχω μερικά κενά
Tι τα θες Νιπλαρε,πλεμπαιοι,κατωτερη καστα,δεν λες παλι καλα που καταδεχεισαι και μας κανεις παραθεσειςτωρα τελευταια όλα με κενα σε πιανουμε .... ολο με κενά... εχεις αλλαξει
Tι τα θες Νιπλαρε,πλεμπαιοι,κατωτερη καστα,δεν λες παλι καλα που καταδεχεισαι και μας κανεις παραθεσεις
Με πολιορκεί μια μουνάρα και προσπαθώ να συγκρατήσω τα λογικά μου μην την πατήσω σαν τον Πουσι γιατί παραμονεύει και ο Αλπούλατωρα τελευταια όλα με κενα σε πιανουμε .... ολο με κενά... εχεις αλλαξει
μακρια απο σουβλακια μεινεΜε πολιορκεί μια μουνάρα και προσπαθώ να συγκρατήσω τα λογικά μου μην την πατήσω σαν τον Πουσι γιατί παραμονεύει και ο Αλπούλα
Ευτυχως εχουμε κι εσενα και μαθαινουμε κανενα νεο.Στο μεσαιωνα θα χαμε μεινει.μονο αληθειες λες, ΜΟΝΟ ΑΛΗΘΕΙΕΣ
Έχω πήξει στο μπρόκολο ούτε στη γράμμωση να ήμουναμακρια απο σουβλακια μεινε
μακριά
παιζεις με ασφαλεια νομιζω , δεν πιστευω να σε πλησιάσει με τοσο κλανιαΈχω πήξει στο μπρόκολο ούτε στη γράμμωση να ήμουνα
Κάνει τα στραβά μάτια γιατί νομίζει ότι έχω λεφτά ... νταξει όχι και σαν τον Πηλαδάκηπαιζεις με ασφαλεια νομιζω , δεν πιστευω να σε πλησιάσει με τοσο κλανια
Ντροπή σας ρε.
Έναν πούση είχαμε και τον στείλατε για μπάνιο.
Πάνω που είχα αρχίσει να τον συμπαθώ.
και μακριά απο κωδικούς....Με πολιορκεί μια μουνάρα και προσπαθώ να συγκρατήσω τα λογικά μου μην την πατήσω σαν τον Πουσι γιατί παραμονεύει και ο Αλπούλα