ΑΝΤΖΕΛΟ
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 12 Μαρ 2012
- Like
- 33.806
- Πόντοι
- 5.006
Την άλλη φορά θα σε πάρουμε και εσένα για να δούμε θα προλάβεις να φας κανενα ψιχουλο..Aπο εκει γραφει κι αυτος.Γι αυτο μερικες ωρες λειπει,δεν εχει καλο σημα
Την άλλη φορά θα σε πάρουμε και εσένα για να δούμε θα προλάβεις να φας κανενα ψιχουλο..Aπο εκει γραφει κι αυτος.Γι αυτο μερικες ωρες λειπει,δεν εχει καλο σημα
Ρε μουνια πολλά φάγατε
Άλλαξε το μενού στα κρατητήριαΜε αυτή τη ζέστη..εγώ μπριζιλακια μπιφτέκακια και βραστά λαχανικα.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
οταν λες σαντουιτς τι εννοεις αγορίνα μου ?Σαντουιτς με μπιφτεκι και σαλατα σεφ
Εχω γαμησει τη διατροφη τελευταια γμτ
ευχομαι αυτα τα χερια να ειναι αυτουνου που στο καθαρίζει το ψαρι και ΟΧΙ ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΟΥ !!!!!!α ρε πουτανα ζωη καταραμενη φτωχεια.εχω βαρεθει πραγματικα να ειμαι πλουσιος.
ΝΙΠΛΑΡΕ ΣΟΥ ΜΙΛΑΩ ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ.
Σαντουιτσαρα ψημενη σε ξηλοφουρνο με μπιφτεκαρα πατατες ντοματα μαρουλι μαγιονεζαοταν λες σαντουιτς τι εννοεις αγορίνα μου ?
γιατι εδω εχουμε και βορειους και το σαντουιτς ειναι τυλιχτο, το σαντουιτς ειναι ψωμακι με σουβλακι ,γαμησε τα δηλαδη
οποτε σε παρακαλω γινε πιο συγκεκριμένος γιατι ο ΑΘηναιος παρακολουθει την διατροφή ολων σας σαν υπευθυνος διατροφολόγος του νηματος
και αν δει οτι εχετε σπιτι σας απαγορευμενα πραγματα ερχεται εκει και τα τρωει ΟΛΑ
τις προαλες ακουσε οτι κανονιζεται ραντεβου για φαγητο απο μελη με απαγορευμενα τροφιμα και πηγε απο εκει τα κατεβασε ολα και τους εσωσε.
ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΣΩΣΕΙ , ΓΙΑ ΕΣΑΣ ΤΟ ΚΑΝΕΙ !!!
τα ψαρια παντα μου τα καθαριζουν.τα παντζαρια ειναι αντιοξειδωτικα και γι'αυτο αλλα και για την γευση τα γουσταρω.ευχομαι αυτα τα χερια να ειναι αυτουνου που στο καθαρίζει το ψαρι και ΟΧΙ ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΟΥ !!!!!!
τα διπλα τι ειναι ? μπατζαρια ? ρε ημαρτον , ΡΕ ΗΜΑΡΤΟΝ , ρε τι ειναι αυτα ρε !!!!
μονο ψαρι , καραβιδα , γαριδα , καβουρι , αστακο , αχινοσαλατα , αντε καμια πατατα τηγανιτη ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ !!!
Κι εσυ στο γκανγκ του Βαρου ανηκεις τυπε?Πως πανε οι δουλειες τωρα που διακοπαρει ο κοσμακης?τα ψαρια παντα μου τα καθαριζουν.τα παντζαρια ειναι αντιοξειδωτικα και γι'αυτο αλλα και για την γευση τα γουσταρω.
τα χερια οπως προειπα δεν ειναι δικα μου τα δικα μου χερια τα κοσμουν τατουαζ μεχρι τα νυχια χρυσα δαχτυλιδια και ενα
ρολοι βασερον κωνσταντιν.
Κι εσυ στο γκανγκ του Βαρου ανηκεις τυπε?Πως πανε οι δουλειες τωρα που διακοπαρει ο κοσμακης?
Εσεις γελατε βεβαια,οι καημενοι ιδιοκτητες βαζουν τα κλαματα μολις επιστρεψουν
Κι εσυ στο γκανγκ του Βαρου ανηκεις τυπε?Πως πανε οι δουλειες τωρα που διακοπαρει ο κοσμακης?
εγω ειμαι σε αντιπαλο crew.αμα βρεθουμε τα κιτι αιμα.Κι εσυ στο γκανγκ του Βαρου ανηκεις τυπε?Πως πανε οι δουλειες τωρα που διακοπαρει ο κοσμακης?